Η τράπουλα της Ημέρας – Κυριακή 26/01

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Η σχέση σας, έχει περάσει μια παρατεταμένη κρίση και αυτό τώρα, θα πρέπει να λήξει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Σίγουρα δεν έχουν λόγο ή παρουσία οι τρίτοι… και αυτό είναι κάτι που το έχει πια καταλάβει και το ταίρι σας.

Ταύρος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Είναι μια τυχερή εποχή για εσάς, όπου μπορείτε να ξεκαθαρίσετε συνεργασίες, φιλίες και κοινωνικές συναναστροφές. Εσείς που έχετε σχέση εξ αποστάσεως, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα Φεβρουαρίου, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να συναντηθείτε.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Χρήματα και νέες επαγγελματικές προτάσεις θα περιμένετε από τον σύντροφο σας, που έχει τώρα αλλάξει τα δεδομένα στην ζωή του, και θέλει να σας συμπεριλάβει πρακτικά σε όλες τις επόμενες του δράσεις. Στην οικογένεια σας, ένα παλιό θέμα θα επιλυθεί.

 

Καρκίνος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Σίγουρα είστε απόλυτα έτοιμοι, για να δώσετε τις απαντήσεις σας, στον άνθρωπο που τόσο καιρό σας ζητάει να γίνετε επίσημο ζευγάρι. Μέσα στον λήγοντα Ιανουάριο… κάποιοι θα βρουν ευκαιρίες επαγγελματικές για να αλλάξουν πορεία στα επαγγελματικά τους.

 

Λέων ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Θα πρέπει να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς, αν θέλετε να ολοκληρώσετε καταστάσεις γύρω από την ερωτική και την εργασιακή σας καθημερινότητα. Εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις το ιδανικό που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήσετε για τις ανάγκες σας.   

 

Παρθένος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Οι αστρολογικές συνθήκες σας ωθούν, στο να προβείτε σε καταλυτικές αλλαγές, στην ερωτική σας ζωή, έτσι ώστε να λύσετε προβλήματα και εμπόδια, που δεν πρέπει να περάσουν στον Φεβρουάριο. Σε όλα αυτά που έχετε σίγουρα σύμμαχο τον  αγαπημένο σας.

Ζυγός ΤΟ ΕΝΝΕ ΣΠΑΘΙ

Μπορεί να μην έχετε βρει ακόμη το καρμικό σας έτερον ήμισυ, αλλά τώρα αισθάνεστε ότι κάτι σχετικό σας πολιορκεί. Από το τέλος του μήνα, θα βρεθείτε μέσα σε μια ποιοτική αισθηματική σχέση, που σύντομα σχετικά θα γίνει μέχρι και επίσημη δέσμευση.

 

Σκορπιός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Η θέση του κυβερνήτη σας, είναι η καλύτερη δυνατή και μάλλον θα βρεθείτε εσείς οι χωρισμένοι κοντά σε μια αναπάντεχη ερωτική εξομολόγηση ή και πολιορκία.  Οι σχέσεις που έχουν πάρει την τελική ευθεία για γάμο, θα έχουν και την πλήρη οικονομική υποστήριξη πλέον.

 

Τοξότης ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Σίγουρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείτε πριν να δώσετε τις θετικές σας απαντήσεις σε αυτόν που έχει δηλώσει, ότι σας αγαπάει. Όσοι ακόμη διατηρείτε επαφές με το παρελθόν, έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να τις ξεκαθαρίσετε.

Αιγόκερως ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Με τον Ήλιο να περνάει σε πιο βαθιές και καρμικές μοίρες, μέσα στο ζώδιο του Υδροχόου… θα βρείτε πολλές και ουσιαστικές ευκαιρίες για να κυνηγήσετε τα σχέδια σας, γύρω από οικονομικά και οικογενειακά. Μερικοί θα αποφασίσου να παντρευτούν.

 

Υδροχόος ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Σκέψεις και συναισθήματα θα ξεκαθαρίσουν και από την δική σας την μεριά και από του συντρόφου σας. Οι μέρες θα φέρουν συναντήσεις και όλες οι παρεξηγήσεις και οι άσχημες στιγμές σας θα περάσουν μόνιμα πια στο παρελθόν.

 

Ιχθείς ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Επισκέψεις από το παρελθόν θα έρθουν στον δρόμο σας, από την καινούργια εβδομάδα 27/01 και σίγουρα θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια επανένωση. Οικονομικές ειδήσεις από ένα κληρονομικό σας ζήτημα, θα σας χαροποιήσουν.