ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ Φεβρουαρίου – Ερωτικές προβλέψεις

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην αναρωτιέστε τι έχει γίνει με το πρόσωπο που αγαπάτε, και τώρα δεν σας μιλάει. Οι παρεξηγήσεις και τα τρίτα άτομα που έχουν μπει μεταξύ σας, είναι ο λόγος και το ξέρετε.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Αφήστε όλες τις παλιές σας αναμνήσεις να χαθούν από τις σκέψεις και την καρδιά σας, καθώς τώρα μέσα στην καθημερινότητα σας έχει μπει ένας άνθρωπος που μπορεί να σας φτάσει μέχρι και σε γάμο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Εν είστε καν δίκαιοι με τον εαυτό σας, καθώς τώρα έχετε συσχετιστεί με άτομα και καταστάσεις που δεν αξίζουν του επιπέδου σας. Από το τέλος του Ιανουαρίου και μετά, φροντίστε όλα αυτά να τα ισορροπήσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Δεν υπάρχουν ακόμη και οι πιο σωστές προδιαγραφές και συνθήκες, για να φανερώσετε αυτήν την ερωτική σχέση. Αυτό μάλλον θα πρέπει να είναι και κύριο μέλημα της άλλη πλευράς, που το έχει κιόλας δημιουργήσει.

 

ΛΕΩΝ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Κάποια μικρά παράπονα που έχετε από τον σύντροφο σας, από τις ερχόμενες ημέρες απλά θα προσπεραστούν. Τώρα χρειάζεται και εσείς θα διορθώσετε πολλά και σημαντικά στον δύσκολο σας χαρακτήρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μόνο τυχεροί μπορείτε να είστε αυτήν την εποχή, καθώς και στα προσωπικά και στα εργασιακά σας, έχετε επιτυχίες. Ειδικά εσείς που έχετε χωρίσει, θα δοθούν ευκαιρίες για επανασύνδεση άμεσα.

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μην κάθεστε μέσα σε σχέσεις και εύχεστε ότι σίγουρα κάτι θα αλλάξει από μόνο του. Αυτό δεν ισχύει και το ξέρετε!  Θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε…και να βρείτε λύσεις που θα σας κάνουν μόνο ευτυχισμένους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μην δίνετε χρόνο σε αυτούς που δεν σας προσφέρουν τα απαραίτητα. Τα έχετε άλλωστε βιώσει και στο παρελθόν και τώρα χρειάζεται να είστε προσεχτικοί, καθώς ο Ήλιος στον Υδροχόο, και σας κάνει πόλο έλξης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην μπερδεύετε τα ερωτικά, τα φιλικά και τα επαγγελματικά… όλα μαζί. Δεν θα βγάλετε άκρη και σίγουρα στο τέλος όλο και κάποιος θα πληγωθεί. Κρατήστε τις γραμμές καθαρές και τις υποσχέσεις σας ακέραιες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Πολλές και σοβαρές προτάσεις, θα λάβετε από τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου. Κάποιοι στα εργασιακά σας και μερικοί από τον άνθρωπο που καιρό τώρα έχετε μέσα στο μυαλό σας. Εκπλήξεις και για τους χωρισμένους.

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Κρατηθείτε μακριά από προβλήματα που δεν είναι δικά σας. Ακόμη και ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, δεν θα πρέπει να σας παρασύρει σε κινήσεις που ίσως και αργότερα να σας εκθέσουν.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μέρες χαράς και αγαλίασης για το ζώδιο σας, όπου οικονομικές ειδήσεις και οικογενειακά ζητήματα, θα βρουν την λύση τους. Τώρα είναι και το σωστό χρονικό διάστημα για να δώσετε άλλον αέρα στην σχέσης σας.