Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Τρίτη 28/01

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Το μέλλον σας με τον άνθρωπο που τώρα υπάρχει δίπλα σας, σας μοιάζει θολό. Μέχρι το τέλος του μήνα αυτού, μέσα από γεγονότα και καταστάσεις που θα σας ξεδιπλωθούν θα βρείτε τον σωστό δρόμο για τις τελικές σας αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΔΥΝΑΜΗ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι θετικές καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή, και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει και πιο κοντά στο άτομο που αγαπάτε. Τα οικονομικά σας από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα Φεβρουαρίου, θα πάρουν την ανοδική πορεία, άρα σκεφτείτε από τώρα πως θα κινηθείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Δεν μπορείτε και πάλι να ερωτευτείτε τόσο εύκολα, καθώς ακόμη μέσα στην καρδιά σας, υπάρχουν απωθημένα για το παρελθόν σας, που σας αναζητά και το ξέρετε. Μέσα στο δεύτερο του Φεβρουαρίου, θα χρειαστεί για ένα πρακτικό θέμα, να συναντηθείτε, άρα ετοιμαστείτε από τώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μόνο μέσα από σκέψη, μπορείτε να δώσετε τις απαντήσεις, που θέλει ο άνθρωπος σας. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα και των δύο σας, άρα θα πρέπει να λάβετε και την σχετική δράση. Δρομολόγια θα προκύψουν εξαιτίας της εργασίας σας.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πολλές και μεγάλες οι υποσχέσεις που έχετε πάρει από τον σύντροφο σας, που τώρα θέλει να πάτε και σε μια πιο επίσημη κατάσταση. Ξέρετε ότι είναι νωρίς, αλλά μέσα από έναν ώριμο διάλογο μπορείτε να πετύχετε πολλά. Τα άστρα σας υποστηρίζουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Τα προξενιά και οι νέες γνωριμίες, είναι το τελευταίο που σας απασχολεί. Τώρα έχετε δώσει όλη την παρουσία και την προσοχή σας, στην εργασία και στις οικογενειακές σας  υποθέσεις. Ωστόσο, μερικοί από εσάς, θα βρουν μπροστά τους μια νέα ρομαντική υπόθεση.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Πολλά αυτά που δεν ξέρετε, για το παρόν και το πρόσφατο παρελθόν του συντρόφου σας, και επιθυμείτε να ρωτήσετε. Τώρα με τον   μην κάνετε κάποια κίνηση, καθώς θα ήταν λάθος. Από το τέλος του Ιανουαρίου, κάποια πράματα θα έρθουν από μόνα τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Όσα και να κάνετε για να σας προσέξει ο άνθρωπος που έχετε μέσα στο μυαλό σας, αν δεν του μιλήσετε πιο αναλυτικά, τελικά δεν θα φτάσετε στον στόχο σας. Αφήστε τα παιχνίδια και προσπαθήστε με τον σωστό τρόπο και το αποτέλεσμα θα έρθει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Πολλοί από εσάς, έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό θα τους αφήσει και πολύ πιο ελεύθερο χρόνο για να μπορέσουν να ασχοληθούν με την κοινωνική τους ζωή! Κάπου εκεί θα έρθει και μια σημαντική νέα γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μάλλον έχετε ξεχάσει ότι έχετε μείνει μόνοι σας αισθηματικά εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνο και μόνο για να περιμένετε κάποιον από τα παλιά να σας θυμηθεί. Βάλτε ένα στοπ σε όλον αυτόν τον παραλογισμό…. και τεντώστε τις κεραίες σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Μιλήστε πιο ανοιχτά και ειλικρινά στον άνθρωπο σας, που έχει καταλάβει ότι κάτι σας ενοχλεί. Τώρα χρειάζεται και να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το παρελθόν σας. Επίσης, στην εργασία σας, θα έχετε ένα εξαιρετικό νέο.

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δεν δίνετε και πολύ σημασία, στα φλέρτ που τρέχουν γύρω σας. Αυτό είναι κάτι που κάποιον πιο θαρραλέο θα τον αναγκάσει να σας πλησιάσει πιο ξεκάθαρα. Οι μέρες πιθανόν και να σας δώσουν ευκαιρίες για μια νέα σχέση.