Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Τρίτη 04/02

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Είστε από τους τυχερούς του νέου μήνα, που θα καταφέρετε τα ερωτικά και τα οικονομικά σας ζητήματα, να τα πάτε ένα βήμα πιο κάτω. Σίγουρα τώρα έχετε και την εμπειρία για να διαχειριστείτε καταστάσεις που μέχρι τώρα σας ταλαιπωρούσαν.

Ταύρος : Ο ΗΛΙΟΣ  ΚΑΙ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχετε μπει στους ρυθμούς μιας νέας σχέσης, που δεν έχει όμως την πορεία και την ερωτική εξέλιξη που εσείς θα θέλατε. Σίγουρα ο νέος μήνας, θα σας φέρει πολλές και ευχάριστες ευκαιρίες, για να μιλήσετε και να λύσετε ότι πρόβλημα έχει δημιουργηθεί.

Δίδυμοι : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Με τον Ερμή προσεχώς σε ανάδρομη φορά..θα δείτε πιο καθαρά, τους προσωπικούς σας στόχους! Μέχρι τέλος του, θα έχετε δίπλα σας αυτόν που αγαπάτε, όσα εμπόδια και να υπάρχουν στο τώρα σας.

Καρκίνος : Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ  ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα, θα βρείτε  λύσεις σε κάποια πιο παλιά σας οικονομικά ζητήματα, και σίγουρα θα δρομολογήσετε και πιο ώριμα όλες τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Μέσα στον δεσμό – γάμο σας, θα έρθετε πιο κοντά σε μια επόμενη κοινή απόφαση.

Λέων : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Δύο άτομα που ανήκουν στο χαμένο σας ερωτικό παρελθόν, θα σας ψάξουν το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου  Αυτό που δεν μπορείτε να ξέρετε, είναι τι θέλει ο κάθε ένας από αυτούς. Μην χάνετε την ισορροπία σας, ακούστε και στο τέλος πάρτε αποφάσεις.

Παρθένος : Ο ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Οι μέρες έχουν πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, για τους ελεύθερους που τώρα μπορούν πια να κάνουν τα σωστά βήματα και επαφές. Επίσης, σε κάποια οικονομικά – επαγγελματικά ζητήματα θα έρθουν οι λύσεις, που θα σας ανακουφίσουν.

Ζυγός : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Μην μένετε μόνο στα παλιά. Υπάρχουν τώρα καταστάσεις που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και σίγουρα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει σε εργασία και ερωτική ζωή. Οι ελεύθεροι και οι χωρισμένοι, πριν να φύγει ο Υδροχόος, θα έχουν αλλάξει την ζωή τους.

Σκορπιός : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι αλλά το καλό είναι, ότι μπορείτε να αποφασίσετε τι θέλετε στην αισθηματική σας ζωή. Το άτομο που είναι δίπλα σας σίγουρα τώρα θα σας μιλήσει πιο ανοιχτά, για τις προθέσεις του.

Τοξότης : ΤΟ ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Με τον ήλιο μέσα στον Υδροχόο, μπορείτε να κάνετε πολλά και σίγουρα με μεγάλη επιτυχία. Από τις πρώτες ημέρες μήνα, θα έχετε πλησιάσματα και πάλι από το αισθηματικό σας παρελθόν που ζητάει, να σας φέρει και  πάλι μέσα στην ζωή του.

Αιγόκερως : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ  ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις που δεν αρμόζουν στο επίπεδο σας και θα δείτε, ότι έτσι θα έχετε και πιο σωστές επιλογές. Πολλοί αυτοί που θα σας πολιορκήσουν και τελικά μόνο ένας, ο μοιραίος έρωτας … θα κατακτήσει την καρδιά σας.

Υδροχόος : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ  ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Είναι μια εποχή, που ξέρετε ότι υπάρχουν αρκετά κολλήματα και καθυστερήσεις από την μεριά του συντρόφου σας, που όμως θα κάνει ότι μπορεί, έτσι ώστε μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου να σας βάλει μέσα στην ευρύτερη καθημερινότητα του.

Ιχθείς : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ ΚΑΙ  ΕΝΝΕΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Όλα αυτά που έχει να σας πει το συντροφικό σας έτερο, θα σας ανακοινωθούν μέσα στην πρώτη εβδομάδα του μήνα. Επανασυνδέσεις, μετοικήσεις, ευκαιρίες επαγγελματικές είναι στο μενού και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα.