Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 04/02

Προβλέψεις για όλους:

Κριός

Κάποιος, που σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο, θέλει να σας μιλήσει και από κοντά. Τώρα θα μάθετε και πολλές αλήθειες που σίγουρα αγνοούσατε. Στην δουλειά σας, θα έχετε μια προαγωγή ή πρόταση για ταξίδι!

Ευνοϊκή Ημέρα :  Τετάρτη

Ταύρος

Μια σημαντική εβδομάδα, για εσάς που μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας και τους επαγγελματικούς και τους προσωπικούς. Ετοιμαστείτε και εσείς οι αδέσμευτοι, για το ξεκίνημα μιας νέας αγάπης που θα οδεύσει μέχρι και σε γάμο.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

 

Δίδυμοι

Δεν έχετε σκοπό τώρα άμεσα, να κάνετε κάποια επικοινωνιακή κίνηση, γύρω από τον πρώην σας, που ξέρετε ότι έχει μείνει πλέον ελεύθερος. Κάτω από τον ανάδρομο Ερμή προσεχώς…..το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο και κάποιο νέο του θα σας προσεγγίσει έμμεσα.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τρίτη

 

Καρκίνος                 

Κάτω από πίεση θα βρεθείτε μέσα στην νέα εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσετε να δώσετε τελικές απαντήσεις στο άτομο που σας έχει δηλώσει καιρό τώρα ότι σας θέλει για ταίρι του! Μάλλον κάτι όμορφο θα ξεκινήσει.

Ευνοϊκή Ημέρα : Δευτέρα

 

Λέων

Δεν μπορείτε να μένετε απαθείς, σε όλα αυτά που έρχονται από το παρελθόν. Ξέρετε ότι ακόμη ο πρώην σύντροφος σας, σας θέλει αλλά ακόμη οι συνθήκες στην καθημερινότητα του, δεν σας αφήνουν περιθώρια για νέα λάθη.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

Παρθένος

Πολλά τα ζητήματα που τρέχουν αυτήν την εποχή στην εργασία και μέσα στην οικογένεια σας, άρα θα πρέπει κάτω από την Πανσέληνο 09/02 και τις επιρροές της να είστε προσεχτικοί σε υποσχέσεις αλλά και λόγια που ίσως και να μην εννοείται.

Ευνοϊκή Ημέρα : Πέμπτη

 

Ζυγός

Οι δρόμοι της ευτυχίας είναι ανοιχτοί, και το μόνο που σας χρειάζεται είναι να δώσετε τώρα τον καλύτερο εαυτό σας, σε αυτούς που τον αξίζουν. Σίγουρα έχετε την εμπειρία για το τι πρέπει να αποφύγετε και τι να κυνηγήσετε πολύ περισσότερο.

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

 

Σκορπιός

Αυτά που έχουν ειπωθεί από τον άνθρωπο σας, θα γίνουν μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα και πράξεις. Είναι τώρα και η δική σας η σειρά, για να μπορέσετε να φέρετε την γενικότερη ζωή και αισθηματική σας σχέση, σε ένα άλλο επίπεδο.

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη

 

Τοξότης

Έχετε πολλές και μεγάλες αμφιβολίες, για το πώς πρέπει να κινηθείτε μέσα σε αυτή την νέα γνωριμία. Με τον Ήλιο στον Υδροχόο, ότι και να κάνετε σίγουρα θα είναι σωστό. Επίσης, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, θα πέσει άμεσα στα χέρια σας.

Ευνοϊκή Ημέρα : Παρασκευή

Αιγόκερως

Θέλετε να ξεφύγετε από όλες τις παλιές σας ερωτικές σκέψεις, και να απολαύσετε το τώρα. Πιθανόν και να έχει ήδη εισέλθει στην καθημερινότητα σας, μια νέα γνωριμία και αυτό να σας έχει διορθώσει την διάθεση – ψυχολογία.

Ευνοϊκή Ημέρα : Κυριακή

 

Υδροχόος

Ενδιαφέροντα τα φλερτ που τρέχουν γύρω σας, αλλά δεν δίνετε και τόση σημασία. Υπάρχουν τρίτες καταστάσεις μέσα στο μυαλό σας, που πρέπει να λύσετε. Από τον Μάρτιο, μερικοί θα έχουν απρόσμενες επανασυνδέσεις και μόνιμες!

Ευνοϊκή Ημέρα : Σαββάτο

Ιχθείς

Αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν, σας έχουν κάνει σίγουρα πιο δυνατούς και ευέλικτους. Τώρα χρειάζεται να δείτε και τα δικά σας συμφέροντα και πάνω σε αυτά να κινηθείτε. Οι έρωτες και οι επαγγελματικές επιτυχίες έρχονται στην εποχή σας -19/02!

Ευνοϊκή Ημέρα : Τετάρτη