Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία – Τι σκέφτεται και τι νιώθει για εσάς, το άτομο που αγαπάτε!

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός  Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Ετοιμάζεστε οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, για αλλαγές! Οι εν σχέση θα απολαύσουν την φροντίδα και την αγάπη του συντρόφου τους σε όλο τους το μεγαλείο. Από την Άνοιξη, κάποιοι θα αποφασίσουν για οικογένεια και γάμο.

Ταύρος Ο ΙΠΠΕΑΣ  

Μόνο καλά νέα θα έχετε αυτό το χρονικό διάστημα, και που θα σας κάνουν να δείτε την ζωή σας, με μια  άλλη πιο αισιόδοξη ματιά. Επίσης, εσείς που έχετε μπροστά σας ταξίδια, πιθανόν και να πέσετε πάνω σε κάποιο παλιό σας γνώριμο.

 

Δίδυμοι  Η ΑΣΠΡΗ  ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Μέσα σε αυτές τις ημέρες, που θα είστε και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, λόγω διακοπών, το συντροφικό σας έτερο…θα σας μιλήσει για όλα αυτά που θα ήθελε από την νέα σεζόν, να λύσετε σαν ζευγάρι. Τώρα είναι και η σωστή ώρα για να θέσετε και τις δικές σας προτάσεις.

 

Καρκίνος Η ΓΥΝΑΙΚΑ       

Εσείς που το έχετε ρίξει στην εργασιοθεραπεία…καλύτερα να δώσετε και λίγο ποιοτικό χρόνο στους φίλους σας, που σας έχουν πραγματικά χάσει το τελευταίο διάστημα. Από το τρίτο 10ήμερο του μήνα, σας περιμένουν και κάποια οικογενειακές εκπλήξεις.

 

Λέων  ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Θα χρειαστεί αυτές τις ημέρες, να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, και να δείξετε τον καλό σας εαυτό σε καταστάσεις που τρέχουν μέσα στον δεσμό σας. Επιπροσθέτως,  μιλήστε με τους φίλους σας και λύστε όλες τις τυχόν παρεξηγήσεις σας.

 

Παρθένος ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε από την προσωπική σας ζωή, και αυτό κάποιες στιγμές σας οδηγεί και σε λάθος επιλογές συντρόφων. Οι μέρες είναι μόνο ιδανικές για τροποποιήσεις…  και για να σχεδιάσετε τα πλάνα σας γύρω από τα εργασιακά σας.

Ζυγός ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Υπάρχει ένα μόνιμο πρόβλημα, στην ζωή και καθημερινότητα του συντρόφου σας, και μάλλον τώρα έχει ακουμπήσει και εσάς. Το παρελθόν του έχει εμφανιστεί και πάλι και πρέπει εσείς να θέσετε τα όρια και τους όρους σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Ειδήσεις και αφίξεις, να περιμένετε αυτό το χρονικό διάστημα, από τον πρώην σας που έχει αλλάξει πολλά στην ζωή του. Τώρα μπορείτε εσείς οι δύο μέσα από συζήτηση και αλληλοκατανόηση, να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία σε μια ερωτική επανασύνδεση.

 

Τοξότης Ο ΑΝΤΡΑΣ

Το ατομικό και καθημερινό σας πρόγραμμα, είναι τόσο φορτωμένο που ούτε καν έχετε καταλάβει, ότι κάποιος που κινείται στους ίδιους εργασιακούς κύκλους με εσάς, σας έχει ερωτευτεί. Στις επόμενες σας συναντήσεις, σίγουρα θα σας το πει.

Αιγόκερως Η ΚΑΡΔΙΑ

Εσείς που έχετε διπλές – παράλληλες καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας ζωή, τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να μιλήσετε προς όλες τις κατευθύνσεις και να δείτε, ποιος τελικά μπορεί να παραμείνει κοντά σας.

 

Υδροχόος Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν μπορείτε ακόμη να ξεχάσετε τι έχει γίνει με το πρόσφατο σας ερωτικό παρελθόν. Τώρα που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον πρώην σας, φροντίστε ότι θέλετε να το πείτε για να λυθεί. Οι επανενώσεις…πάντως καραδοκούν!

 

Ιχθείς ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Οι καταστάσεις που σας ενοχλούν σαν άτομα, που προέρχονται από τις λάθος συμπεριφορές του αγαπημένου σας, θα λυθούν. Από το τέλος του Υδροχόου, όλα αλλάζουν και εσείς θα έχετε χρόνο για να μιλήσετε και να βάλετε νέα θεμέλια.