Τα ΤΑΡΩ του Σαββατοκύριακου 08+09/02 – Αγάπη και επικοινωνία για όλους

Κριός   Ο ΗΛΙΟΣ

Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών, είναι μόνο υπέρ του πύρινου ζωδίου σας και αυτό σίγουρα σας έχει κάνει να θέλετε, να μιλήσετε πιο ανοιχτά και άμεσα στον άνθρωπο που αγαπάτε. Πιθανόν εσείς που έχετε χωρίσει, να βρείτε και τις ευκαιρίες για επανένωση.

Ταύρος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είστε απόλυτοι σε αυτά που θέλετε να κάνετε με τον άνθρωπο σας, και το καλό είναι ότι στα περισσότερα που θα προτείνετε θα είναι  σύμφωνος και υποστηρικτικός. Στα εργασιακά σας, το ιδανικό που μπορείτε να κάνετε είναι να μην εμπλέκεστε σε παρασκήνια.

  

Δίδυμοι  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο σκοπός σας είναι αυτές τις ημέρες να καταφέρετε να έρθετε επιτέλους πιο κοντά στο άτομο, που έχει δελεάσει την ερωτική σας προσοχή. Σίγουρα αυτό συμβαίνει και στην άλλη πλευρά, που θέλει από εσάς, πιο πρακτικές και δραστικές πράξεις ενδιαφέροντος.

 

Καρκίνος Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Εσείς απλά, θα πρέπει να κάνετε μια παραπάνω υπομονή, καθώς τα αστρολογικά αυτήν την εποχή, δεν σας βοηθούν και τόσο πολύ στο να έρθετε και πιο κοντά με το άτομο που θέλετε. Ίσως και κάποια ξαφνική είδηση, δώσει τις ευκαιρίες για αυτό που σκέφτεστε.

Λέων Η ΣΕΛΗΝΗ

Είναι μια εποχή, που όλα δείχνουν επιτέλους να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Τώρα και η προσωπική σας ζωή, μπορεί να ισορροπήσει. Σίγουρα τα μαθήματα σας, τα έχετε πάρει…και πλέον όλες οι συζητήσεις που θα κάνετε με τον άνθρωπο σας, θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά.

 

Παρθένος Ο ΚΟΣΜΟΣ

Είστε τα πιο ευνοημένα ζώδια της περιόδου και σίγουρα θα βρείτε, τους σωστούς τρόπους αλλά και τις λύσεις, που θα σας ενώσουν με το πρόσωπο που ακόμη αγαπάτε. Επίσης, κάποια  καλά νέα θα προκύψουν από τον χώρο την εργασία σας.

 

Ζυγός Ο ΤΡΕΛΟΣ

Μην ζητάτε ποτέ από τους άλλους να έρθουν πιο κοντά σας, παρά μόνο δείξτε τους τις προσωπικές σας προθέσεις. Μόνο κάπως έτσι θα καταφέρετε να έλξετε τα σωστά άτομα, και για τους σωστούς λόγους. Όλα τα άλλα τα έχετε κάνει…και στο παρελθόν.

 

Σκορπιός  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Η σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι πολλές αλλά ακόμη όχι έτοιμες για να εκφραστούν προς το πρόσωπο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Αυτόν τον νέο μήνα του Ιχθύ, που οι όψεις του κυβερνήτη σας, είναι καλύτερες όλα θα τρέξουν σε πιο υψηλούς ρυθμούς.

 

Τοξότης  Η ΕΚΓΡΑΤΕΙΑ

Δεν αλλάζει κάτι από μόνο του, μέσα στις αισθηματικές σχέσεις. Σίγουρα από την δική σας την μεριά, είναι λογικό να μην έχετε πάρει ακόμη κάποιες μόνιμες αποφάσεις, αλλά σίγουρα θέλετε τον χρόνο σας για να δείτε πως θα κινηθείτε από εδώ και μετά.

Αιγόκερως Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Με τα άστρα να σας ευνοούν για αυτά που έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας, εσείς θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα. Ο σύντροφος σας, είναι θετικός σε αυτά που έχετε θελήσει να κάνετε και άμεσα – πρακτικά θα σας υποστηρίξει. Χρήματα που καιρό τώρα αναμένετε, πλησιάζουν.

 

Υδροχόος   Η ΔΥΝΑΜΗ

Κάποιες σοβαρές εξηγήσεις και απαντήσεις περιμένετε, από τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο αυτού του μήνα, θα τις έχετε και σίγουρα θα δικαιωθείτε για όλον αυτόν τον καιρό που περιμένετε. Στην εργασία σας, θα έχετε άνοδο.

 

Ιχθείς  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μην δίνετε τον πολύτιμο χρόνο σας, σε άτομα και καταστάσεις, που δεν έχουν την δική σας φιλοσοφία.  Τώρα το μόνο που απομένει είναι και στην προσωπική σας ζωή, να κάνετε κάποια γενναία ξεκαθαρίσματα και να μιλήσετε με όλη την αλήθεια σας.