Η τράπουλα της Ημέρας – Σαββάτο 08/02

Για όλους:

Κριός  ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Δεν είστε από τα ζώδια που μπορείτε να εκπλαγείτε εύκολα. Τώρα χρειάζεται να κάνετε μια πιο αναλυτική συζήτηση, με το ταίρι σας, που είναι και αυτό σε μια καλύτερη φάση ζωής. Εσείς που είστε μόνοι, ετοιμαστείτε για επιστροφές!

 

Ταύρος Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Δεν μπορείτε να είστε ταυτόχρονα σε πολλά σημεία, και πόσο μάλλον η καρδιά σας. Με την Αφροδίτη να σας κάνει άκρως γοητευτικούς  σε όλους, εσείς θα γίνετε πόλος έλξης για νέα άτομα. Μια μπερδεμένη εποχή, που σίγουρα θα σας ωθήσει σε τελικές αποφάσεις.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Μην δίνετε και τόσο πολλή σημασία, στα πικραμένα λόγια του πρώην σας, που έχει καταλάβει όλα τα λάθη του, και τώρα κάνει ότι μπορεί για να σας έχει δίπλα του! Εσείς είστε αυτοί, που μόνο μπορείτε να πάρετε τις τελικές αποφάσεις.

 

Καρκίνος ΤΟ ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Πολλά τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στην καθημερινότητα σας, και σίγουρα δεν σας αφήνουν ερωτικά αδιάφορους. Κάποιος που καιρό παρατηρεί τις δράσεις και την προσωπικότητα σας, είναι έτοιμος να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση.          

 

Λέων Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Μέσα στον εργασιακό σας κύκλο, υπάρχουν πάρα πολλές ζήλιες που σας κάνουν και δεν θέλετε να συνάψετε δημόσιες σχέσεις με κανέναν. Ένα φλερτ που παίζει μήνες τώρα, έχετε όλη την διάθεση και αυτό πια να το διακόψετε.

 

Παρθένος ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Φροντίστε περισσότερο τα οικονομικά σας,  καθώς τώρα ανοίγονται μπροστά σας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, για να λύσετε μια σωρεία από παλιά προβλήματα. Πιθανό και αυτό να βοηθήσει τον δεσμό σας, πρακτικά.

 

Λέων ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Καταπιεσμένα συναισθήματα έχετε μέσα στην καρδιά σας, για το παρελθόν που κατά καιρούς εμφανίζεται στην καθημερινότητα σας. Τώρα με τον ανάδρομο Ερμή -17/02, πιθανόν και να δεχτείτε διαφορετικές προτάσεις που θα σας συγκινήσουν.

 

Ζυγός ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν είστε σίγουροι, για όλα αυτά που κάνετε με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες θα σας φέρουν και σε πιο καθοριστικούς διαλόγους, που οι όποιες αποφάσεις παρθούν, θα είναι και οι τελικές. Οι ελεύθεροι, τείνουν να επιστρέψουν στο παρελθόν.

Σκορπιός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Κάποιος σας χρωστάει μια εξήγηση, και αυτό είναι κάτι που έρχεται αυτές τις ημέρες. Ο πρώην σας, θέλει να σας ενημερώσει για πράματα που ίσως και εσείς δεν μπορείτε να φανταστείτε. Μια επανένωση, είναι σίγουρα στα προσεχώς.

 

Τοξότης ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Μην λέτε όλα τα ερωτικά σας μυστικά, σε άτομα που δεν είναι τόσο κοντά σας, του κύκλου σας. Δεν ξέρετε ακόμη πως πιθανόν και να διαχειριστούν κάποιο μυστικό σας.  Επίσης, στον οικογενειακό σας κύκλο θα έχετε μια οικονομική είδηση.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Με όλα αυτά τα περίεργα που σας έχουν τύχει το τελευταίο χρονικό διάστημα, καλό θα ήταν να κάνετε και εσείς μια κριτική για το τι πρέπει να κάνετε από εδώ και μετά, σε οικογενειακά και επαγγελματικά σας θέματα. Πολλά οι συζητήσεις, που θα προκύψουν με φιλικά άτομα.

Υδροχόος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να κρατήσετε μέχρι και το τέλος της νέας εβδομάδας, χαμηλούς τόνους, έτσι ώστε να καταφέρετε με το πρόσωπο που αγαπιέστε και πάλι να μπείτε σε μια διαδικασία σωστής πορείας. Επίσης, εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, προσεχώς θα έχετε αποκάλυψη ερωτοφιλίας.

 

Ιχθείς ΤΟ ΕΞΙ  ΚΟΥΠΑ

Έχετε επηρεαστεί άμεσα σε κάθε τομέα της ζωής σας, από αυτό το τόσο δυνατό αστρολογικό φαινόμενο. Στις συνεργασίες σας μπορεί να υπήρξαν κάποιες μικρές καθυστερήσεις, αλλά από το επόμενο διάστημα όλα θα διορθωθούν. Στην προσωπική σας ζωή, να περιμένετε επικοινωνία από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην χάσετε και αυτή την ευκαιρία.