Οι Κάρτες LENORMAND – Αφορμές για ερωτική επανένωση!

Προβλέψεις για το επόμενο  10ήμερο:

Κριός   ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Ευτυχώς το αστρολογικό διάστημα αυτό, είναι τόσο καλό για το ζώδιο σας, που μπορείτε να κυνηγήσετε πιο πολύ τους προσωπικούς σας στόχους. Μέσα σε αυτά κάποιοι θα καταφέρουν να ορίσουν μέχρι και ημερομηνία γάμου!

Ταύρος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Δείχνετε με κάθε τρόπο στον σύντροφο σας, ότι είστε απόλυτα δυσαρεστημένοι, από τις συμπεριφορές του. Αυτό από την ερχόμενη εβδομάδα που αλλάζει και το ζώδιο, θα έρθει στο τραπέζι των συνομιλιών και θα λυθεί διεξοδικά και μόνιμα.

 

Δίδυμοι  ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Μην καταναλώνεστε μέσα σε σκέψεις για το που θα πάει αυτή η σχέση. Τώρα πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε στον άνθρωπο σας, που ζητά  να ξέρει τις αληθινές σας προθέσεις.

 

Καρκίνος Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Εσείς έχετε πια εστιάσει στον εργασιακό σας τομέα, και το μόνο που σας χρειάζεται είναι να φέρετε και το θεμιτό αποτέλεσμα. Από το τέλος του μήνα και μετά, θα έχετε και μια νέα γνωριμία που δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους.

Λέων ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Οι συμπάθειες δεν κρύβονται και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει και πιο κοντά, αυτό το Σαββατοκύριακο σε άτομα που τόσο καιρό, προσπαθείτε να γνωρίσετε από κοντά. Είναι η εποχή, που θα προκύψουν και επανασυνδέσεις!

 

Παρθένος Ο ΔΡΟΜΟΣ

Λίγο μπερδεμένα τα λέτε στον άνθρωπο σας, και αυτό είναι κάτι που τώρα τον έχει κάνει να πικραίνετε. Οι συζητήσεις που θα έρθουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, θα σας φέρουν σε τελικές αποφάσεις, για το μέλλον της σχέσης σας.

 

Ζυγός Ο ΙΠΠΕΑΣ

Επαγγελματικές υποχρεώσεις και ταξίδια έχει το επόμενο διάστημα για εσάς. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, έχετε και τις κεραίες σας σηκωμένες και την διαίσθηση σας ανοιχτή, καθώς θα έρθουν στο μονοπάτι σας άτομα που θα τραβήξουν την δύσκολη σας προσοχή.

Σκορπιός Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Τώρα που ο Ήλιος, θα φύγει από τον Υδροχόο, εσείς πραγματικά και σε κάθε επίπεδο, θα αισθανθείτε μια ολική ανακούφιση. Προβλήματα με την εργασία και την οικογένεια σας, θα περάσουν στο παρελθόν και οι λύσεις σίγουρα θα σας δικαιώσουν.

 

Τοξότης ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Πολλά αυτά τελικά που δεν ξέρετε για το άτομο που αγαπάτε, αλλά σίγουρα θέλετε να μάθετε. Κάποια τρίτα πρόσωπα θα σας πλησιάσουν για να μάθουν και από εσάς. Είναι θέμα λίγου χρόνου – ημερών για να μπορέσετε να είστε μόνιμα πια σε σχέση.

 

Αιγόκερως Η ΚΑΡΔΙΑ

Θα χρειαστεί να ξεκουραστείτε, από όλες αυτές τις σχέσεις που σας έχουν ρουφήξει πραγματικά όλη την ενέργεια. Μεγάλες επιτυχίες και χρήμα, σας έρχονται από τον εργασιακό σας τομέα. Οι έρωτες θα κάνουν ποδαρικό από τον Μάρτιο.

 

Υδροχόος Ο ΗΛΙΟΣ

Ιδιαίτερες προτάσεις θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, και μάλλον ακόμη δεν είστε έτοιμοι για να τις φέρετε εις πέρας. Από τους λίγους του ζωδίου σας, που είστε μόνοι μια μεγάλη μερίδα, θα κάνει μια σημαντική γνωριμία, που σύντομα θα γίνει σχέση.

 

Ιχθείς ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι αντίλογοι και οι εντάσεις, που τρέχουν αυτή την εποχή μέσα στην σχέση σας, είναι και ο κύριος λόγος που βλέπετε αυτή την ερωτική απομάκρυνση από τον άνθρωπο σας. Μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, μιλήστε και όλα θα διορθωθούν.