Οι Κάρτες των Αγγέλων – Δεύτερο 10ήμερο Φεβρουαρίου

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός  – Τα Όνειρα

Τα δώρα του σύμπαντος για εσάς, είναι οικονομικά. Από τις ερχόμενες ώρες θα έχετε κάποια νέα που θα σας ανακουφίσουν. Γενικότερα το διάστημα αυτό, θα σας αλλάξει την ζωή προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ταύρος – Η Φύση

Μπορεί να είστε απογοητευμένοι από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, αλλά το καλό είναι ότι υπάρχει η δέουσα ωριμότητα πια, για να δράσετε όπως πρέπει, και να φέρετε την ισορροπία σε σχέσεις και εργασία.

 

Δίδυμοι – Ο Εορτασμός

Εκπλήξεις και πολλά δώρα έχει αυτή η νέα εβδομάδα για εσάς, καθώς άτομα που καιρό τώρα δεν τα έχετε δει, θα σας επισκεφτούν. Μερικοί θα τύχουν και προτάσεων για αισθηματική επανένωση, που όμως θα πρέπει να σκεφτούν διπλά.

 

Καρκίνος – Τα Παιδιά

Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, να περιμένετε τις μεγαλύτερες πιθανές ανατροπές αυτό το διάστημα. Κάποιος που είναι στους φιλικούς σας κύκλους, θα κάνει ότι μπορεί για να σας τραβήξει την προσοχή και να σας γοητεύσει.

 

Λέων – Ο Φύλακας Άγγελος

Είστε στα ξεκινήματα σε μια σχέση και αυτό είναι και το πιο κρίσιμο διάστημα, που πρέπει να είστε προσεχτικοί σε αυτά που θα πείτε, αλλά και που θα ρωτήσετε. Επίσης, δώστε παραπάνω προσοχή σε εργασία και σπουδές.

 

Παρθένος – Οι Ιδέες και η Έμπνευση

Η παρουσία και ο ρόλος σας, μέσα στην ζωή και την πορεία του ανθρώπου που αγαπάτε, τον έχει κάνει και θέλει άμεσα να σας μιλήσει για τα σχέδια του γύρω ακόμη και από έναν γάμο – οικογένεια.

Ζυγός – Η Στέγαση

Αυτά που θέλετε εσείς, ίσως το άτομο που τόσο καιρό πολιορκείτε να μην τα έχετε καταλάβει. Οι εορτές θα σας φέρουν σε στενό κύκλο άρα φροντίστε μέσα από διπλωματικό τρόπο να γίνετε πιο σαφείς.

 

Σκορπιός – Η Ελευθερία

Οι προθέσεις αυτού που έχετε ερωτευτεί, ακόμη δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνιμα μια αναστάτωση που δεν σας αξίζει. Από το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, καλύτερα να μιλήσετε.

 

Τοξότης – Η Μουσική

Κρατήστε τους χαμηλούς τόνους, μέσα στις καινούργιες παρέες που έχετε μπει. Ήδη κάποιος σας έχει ξεχωρίσει και θέλει να σας γνωρίσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό. Μπορεί και να σας έχει ερωτευτεί.

 

Αιγόκερως – Το Ρομαντικό Ειδύλλιο

Γνωστοί και αγαπημένοι φίλοι, θέλουν να σας φέρουν σε προσωπική επαφή με τον πρώην σας, που έχει ζητήσει πολλές φορές μέχρι στιγμή μια επανασύνδεση. Ίσως και τελικά να αξίζει μια δεύτερη σκέψη από εσάς.

Υδροχόος – Η Φύση

Λόγω του φορτωμένου σας προγράμματος, δεν μπορείτε να δώσετε παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο σας. Αυτό πιθανόν και να φέρει κάποια παράπονα που θα πρέπει να διαχειριστείτε σοφά και έξυπνα.

 

Ιχθείς – Η Νέα Αγάπη

Συμβαίνουν πολλά γύρω σας και εσείς λόγω του ότι ακόμη σκέφτεστε τα παλιά, δεν μπορείτε να τα αντιληφθείτε. Οι μέρες προσεχώς θα έχουν και τουλάχιστον μια καινούργια ερωτική εξομολόγηση.