Ερωτική Αστρολογία – Προβλέψεις 10-16/02

Εβδομαδιαίες προβλέψεις:

Κριός

Το έτερον σας ήμισυ, αυτό που θέλει είναι να σας μιλήσει πιο καθαρά, για όλες αυτές τις σπουδαίες του σκέψεις, γύρω από το κοινό σας μέλλον. Τώρα χρειάζεται και εσείς να εκφράσετε όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας.

Ταύρος

Αυτά που σας λέει το συντροφικό σας έτερο, είναι μόνο θετικά… και πιθανόν μέσα στον μήνα που τρέχει να πάρετε και κάποιες απαντήσεις, για όλα αυτά που σε παλιότερους χρόνους, έχετε ρωτήσει. Οι ευκαιρίες και μέσα στον εργασιακό σας κύκλο, πλησιάζουν.

 

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε από τις σκέψεις του παρελθόντος, καθώς το άτομο που ήσασταν μαζί, κατά καιρούς σας αναζητά. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα μιλήσετε εκ νέου και μάλλον θα μπορέσετε να βρείτε τις κοινές διαδρομές που θα σας οδηγήσουν σε μια επανασύνδεση. 

 

Καρκίνος                 

Εσείς… καθήστε αναπαυτικά και σταυρώστε τα χέρια σας. Απλά μην κάνετε τίποτα. Το άτομο που σας έχει στο στόχαστρο του, θα έρθει μέσα στις επόμενες ημέρες και θα σας δηλώσει απερίφραστα όλα αυτά που ερωτικά σκέφτεται για εσάς.

Παρθένος

Οι περισσότεροι από το ζώδιο σας, έχουν αποφασίσει να μείνουν μόνοι τους, και χωρίς να μπαίνουν σε νέες περιπέτειες. Αυτό είναι και κάτι που έχει όμως σηκώσει μια ασπίδα, γύρω στους φίλους και γνωστούς σας, που δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς σας συμβαίνει.

 

Ζυγός

Οι τελευταίες ημέρες του Υδροχόου, έχουν φέρει τα πάνω κάτω σε αισθηματικές σχέσεις και γάμους. Πολλοί αυτοί που θα έχουν ανακοινώσεις, για ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια ή και που ίσως χρειαστεί ένεκα της εργασίας τους, να μετοικήσουν.

 

Σκορπιός

Είστε πια και σε κάθε επίπεδο έτοιμοι για να πάτε την ερωτική σας σχέση, σε ένα πιο ασφαλές και δυναμικό επίπεδο, αλλά και ταυτόχρονα να κλείσετε τα στόματα του κόσμου… και ειδικά των οικείων σας. Από τις αρχές του Ιχθύ, θα έχετε και κάποια έκτακτα έσοδα!

 

Τοξότης

Δεν μπορείτε να δώσετε τα πάντα σε άτομα, που ακόμη δεν σας έχουν δώσει τίποτα. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει τι έχετε μέσα στην ζωή σας και τι χρειάζεται τελικά να κάνετε. Δώστε και περισσότερο χρόνο στην εργασία σας, που σας έχει σίγουρα ανάγκη.

Αιγόκερως

Μην ανεβάζετε τους τόνους μέσα στον δεσμό σας, καθώς θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε. Τώρα που είστε και εσείς απασχολημένοι με την εργασία σας, δώστε χρόνο και από τον καινούργιο μήνα, όλα θα είναι πιο ισορροπημένα.

Υδροχόος

Τα περιθώρια, που έχετε στην σχέση σας είναι μεγάλα, καθώς το συντροφικό σας έτερο αυτό που θέλει είναι να σας μιλήσει για το μέλλον σας όπως παλιότερα στο μεταξύ σας, είχατε συμφωνήσει. Όλα τα άλλα και τους άλλους, αφήστε τους απέξω.

 

Ιχθείς

Απομακρυνθείτε από άτομα, που δεν ξέρουν τι θέλουν από εσάς… και μόνο σας μπερδεύουν. Από τα λίγα που έχετε καταλάβει, μάλλον είναι ασύμβατα με την δική σας φιλοσοφία. Στην δουλειά σας, υπάρχει ένα παρασκήνιο που θα πρέπει να αποφύγετε.