Εβδομαδιαίες Προβλέψεις ΤΑΡΩ 10-16/02

Για όλους:

 

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Σκέφτεστε να μιλήσετε και πάλι στον πρώην σας. Ανοιχτές θα τις βρείτε τις πόρτες αλλά μην επαναπαυτείτε σε αυτό μόνο. Μέχρι την αλλαγή του μήνα, σας έρχονται και κάποια παραπάνω χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό που τελικά θέλετε από τον άνθρωπο σας, καλύτερα να του το πείτε. Μέσα σε όλη αυτήν την βαβούρα της καθημερινότητας, πιθανό είναι να μην έχετε γίνει πλήρως αντιληπτοί.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μην αφήνετε την ροή και την καθημερινότητα σας, για να κυνηγάτε κάποιον που ακόμη δεν σας έχει δείξει την αληθινή του πρόθεση.  Αφήστε τον καιρό να σας δείξει… τι σας περιμένει!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Αυτήν την εποχή λειτουργείτε καλύτερα κατά μόνας. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που χρειάζονται την προσοχή σας, άρα δώστε χρόνο και λύσεις. Στην οικογένεια σας, κάποια καλή είδηση θα έρθει.

 

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Θα ήταν πολύ βαρετό για εσάς, απλά να συμφωνείτε με όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας. Είστε από τα πιο δυναμικά ζώδια, άρα μιλήστε και ελεύθερα εκφράστε τις προτάσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Συνέχεια δικαιολογείτε τον άνθρωπο σας, καθώς είστε ανασφαλείς μήπως μείνετε μόνοι σας. Αυτό είναι λάθος σαν φιλοσοφία που μόνο σας κρατάει στάσιμους σε μια ίδια θέση.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Έχετε την διάθεση να απομακρύνετε, από την καθημερινότητα σας άτομα και καταστάσεις που μόνο σας φέρνουν συνεχώς σε ένα αδιέξοδο.  Ενεργοποιηθείτε και θα βγείτε κερδισμένοι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ερωτικό σας παρελθόν, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, και ζητούν λύσεις. Ξέρετε πραγματικά τι συμβαίνει άρα δράστε άμεσα προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Η μπάλα είναι στα πόδια σας και τώρα μπορείτε και να κινηθείτε προκειμένου να λύσετε καταστάσεις, που δεν πρέπει να δουν τον Μάρτιο. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν νέα φλερτ στα προσεχώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ότι και να έχει συμβεί στο παρελθόν σας, δεν χρειάζεται πια να το κουβαλάτε μαζί σας το παρόν. Γύρω σας υπάρχουν καταστάσεις που σας γνέφουν με όλους τους τρόπους… ερωτικά!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Σημαντικές οι αλλαγές που έρχονται μέσα από τις πρακτικές πρωτοβουλίες του συντρόφου σας. Από το τέλος του μήνα και μετά, μερικοί θα κάνουν σκέψεις για γάμο – οικογένεια.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Μερικές φορές αισθάνεστε ότι είστε μόνοι, μέσα στην σχέση σας. Αυτό σαν κατάσταση δεν σας αφήνει να δείτε και τι άλλο εσείς ατομικά, μπορείτε να καταφέρετε σαν προσωπικότητες.