Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 10/02

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Δεν χρειάζεται ακόμη, να κάνετε αποκαλύψεις για την ερωτική σας ζωή, σε μια νέα γνωριμία. Αφήστε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, να σας αναζητήσει, να σας αποκαλυφθεί και αργότερα να σας ρωτήσει τι έχετε κάνει παλιότερα!

Ταύρος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Θα πρέπει να δείτε πλέον με μια πιο καθαρή και ώριμη ματιά, ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που έχει ο σύντροφος σας, και που δεν του επιτρέπει να  προχωρήσετε και σε πιο σοβαρές καταστάσεις. Μέσα στα πολλά ρίξτε και λίγο τους τόνους με κάποιους φίλους ή συνεργάτες σας.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Μπερδεμένες οι σκέψεις σας με τις σκέψεις αυτού, που θέλετε να έχετε μόνιμα μέσα στην ερωτική σας ζωή.  Μέσα στην εβδομάδα την νέα, θα έχετε μια επικοινωνία ή και ακόμη συνάντηση, που σίγουρα θα λήξει τις παρεξηγήσεις και θα φέρει στην επιφάνεια ευκαιρίες για κάτι νέο.

 

Καρκίνος ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Εσείς είστε ερωτευμένοι και παθιασμένοι με την εργασία σας, και μάλλον έχετε ξεχάσει ότι χρωστάτε μια απάντηση σε κάποιον, που προσφάτως σας έχει ρωτήσει κάτι σημαντικό. Όσο και να καθυστερείτε είναι θέμα ημερών, για να μπουν τα πράματα σε μια σειρά.

Λέων ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Οι δεσμευτικές σας προτάσεις και οι αλλαγές που έχετε προσφάτως προτείνει στον άνθρωπο σας, σίγουρα θα έχουν και μια θετική ανταπόκριση. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα βρείτε και κάποια λύση για ένα οικονομικό σας πρόβλημα.

 

Παρθένος ΤΟ ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Οι θέσεις σας, εκ ζωδίου και φιλοσοφίας δεν αλλάζουν εύκολα. Τώρα που θα χρειαστεί κάποια πράματα να τα διαπραγματευτείτε με τον άνθρωπο σας, ίσως και να χρειαστεί τελικά να ρίξετε και λίγο νερό στο κρασί σας. Ίσως και έτσι να είναι καλύτερα … σε βάθος χρόνου!

 

Ζυγός ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Η ερωτική σας μοναξιά, σίγουρα έχει αφήσει και πολύ περισσότερο χρόνο σε εργασία και φιλικές συναναστροφές. Από τις 20/02 και μετά, να είστε σε μια εσώτερη εγρήγορση καθώς θα έχετε νέα φλερτ και γνωριμίες, να σας πολιορκούν με όλους τους τρόπους.

Σκορπιός ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Από τα παλιά θα έχετε νέα, το Σαββατοκύριακο που πλησιάζει 15+16/02. Τώρα που είστε και εσείς σε μια καλύτερη ψυχολογία, θα αντιμετωπίσετε πιο ώριμα και έξυπνα, προτάσεις από τον πρώην σας για μια επανασύνδεση και αυτήν την φορά, με άλλους όρους.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Γενικά είστε θετικοί, στο να βρείτε μια νέα σχέση. Οι φίλοι σας… σας στήσουν προξενιά και το σύμπαν τα υποστηρίζει. Είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου, να μπορέσετε να ισορροπήσετε και να ερωτευτείτε, με κάποιον που μπορεί να ζεστάνει την καρδιά σας.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν έχει καμία αξία, να δώσετε χρόνο και ευκαιρίες, στον πρώην σας που έχει μείνει μόνος του, και ψάχνει για σωσίβιο. Άλλωστε πάντα έτσι ήταν οι καταστάσεις στην ζωή του και τώρα έχει έρθει η ώρα για να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο μόνιμα.

Υδροχόος ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν μπορείτε ακόμη να ξεκαθαρίσετε την αισθηματική σας ζωή. Όπως και να έχουν οι καταστάσεις, από το τέλος του Φεβρουαρίου, θα έχετε πιέσεις. Εσείς που ζείτε υπό το ρίσκο των διπλών καταστάσεων καλύτερα να πάρετε αποφάσεις.

 

Ιχθείς Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Στην εργασία σας, υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα άτομα, που ζητούν την προσοχή σας. Ότι και να κάνετε, τουλάχιστον συνεχίστε το έξω από εκεί. Ήδη κάποια σχόλια τρέχουν για το άτομο σας, και αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο.