Η τράπουλα του Ιεροφάντη – Οι ερωτοφιλίες θα απολυφθούν!

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός – ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Ο δρόμος σας είναι μόνο ανοιχτός, για όλες αυτές τις δράσεις – επενδύσεις που θέλετε. Προσοχή μόνο στα πολλά έξοδα.

Οι μέρες θα φέρουν ευκολίες στην αισθηματική σας ζωή, έτσι ώστε να μπορέστε να έλξετε το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί.

 

Ταύρος – Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Τα  μάτια θα είναι επάνω σας. Τώρα που έχετε και την εύνοια των ανθρώπων γύρω σας μπορείτε να έχετε την πλήρη επιτυχία.

Ο  σύντροφος σας, έχει πια πάρει τις τελικές του αποφάσεις για μια επίσημη δέσμευση μέσα στο έτος.

 

Δίδυμοι – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Η αλλαγή που ζητάτε στον εργασιακό σας χώρο και οι ευκαιρίες που έχετε ζητήσεις, μέσα στον τρέχοντα μήνα θα κάνουν την εμφάνιση τους.

Από το επόμενο δεκαήμερο 10-20/02, θα μπείτε και στην τελική ευθεία, την αισθηματική σας ζωή να την τακτοποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

 

Καρκίνος – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Εσείς είστε σε μια φάση ζωής, που μπορείτε να κάνετε πραγματικά μικρά θαύματα στην οικονομική σας καθημερινότητα, μέσα από ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σας.

Αφήστε τους φίλους σας, να έρθουν πιο κοντά σας.

Λέων – ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΠΕΤΑΛΟ

Οι πράξεις που θα έρθουν από το άτομο που έχετε βαθιά μέσα στην καρδιά σας, θα σας κάνουν να του δώστε μια ακόμη ευκαιρία επανασύνδεσης.

Οικονομικές ευκολίες και βοήθεια, να περιμένετε από κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή και κάποιον καλό σας φίλο.

 

Παρθένος – ΤΟ ΚΑΡΟ

Δεν σας νοιάζει και πολύ πια τι έχει συμβεί στο παρελθόν σας, καθώς τώρα στην αισθηματική σας ζωή, έχει εισβάλει μια νέα αγάπη.

Μπορεί να μην είστε και τόσο θετικοί – ευχαριστημένοι με την εργασία σας, αλλά από το επόμενο διάστημα, κάτι θα έρθει που θα σας δικαιώσει.          

 

Ζυγός – Η ΚΑΡΔΙΑ

Η τύχη σας ακουμπάει και σας προσφέρει ευκαιρίες και άτομα ισχύος, που μπορούν να σας βοηθήσουν σε όλα αυτά που εύχεστε και θέλετε να ολοκληρώσετε.

Μην πιέσετε αυτήν την εποχή, τον άνθρωπο σας για συγκεκριμένες απαντήσεις, καθώς μετά από λίγο πιθανόν και να τις αναιρέσει.

 

Σκορπιός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

μπορούν να σας βοηθήσουν σε όλα αυτά που εύχεστε και θέλετε να ολοκληρώσετε.

Μην πιέσετε αυτήν την εποχή, τον άνθρωπο σας για συγκεκριμένες απαντήσεις, καθώς μετά από λίγο πιθανόν και να τις αναιρέσει.

 

Τοξότης – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Ότι έχετε ζητήσει από το άτομο που αγαπάτε, ακόμη και αν στο τώρα φαίνεται δύσκολο και μεγάλο… θα σας το προσφέρει και θα είναι αληθινό.

Εκπλήξεις θα έρθουν από τον χώρο της εργασίας σας και μάλλον θα σας δώσουν ότι πραγματικά αξίζετε σε χρήμα και φήμη.

Αιγόκερως – ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ

Δεν σας ενδιαφέρει ακόμη μια σχέση. Τώρα σε αυτό το μονοπάτι ζωής που έχετε πάρει, σας νοιάζει μια συντροφιά που θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Επιβράβευση θα έρθει και από τον επαγγελματικό σας χώρο, όπου και θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολλά και σε μικρό χρονικό διάστημα.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΚΟΡΑΛΙ

Εκπλήξεις θα έρθουν από την οικογένεια σας, για ένα κληρονομικό – οικονομικό ζήτημα, που θα φέρει στα χέρια σας, πολλά χρήματα.

Σε δεύτερο τόνο μπορείτε σίγουρα να διορθώσετε αλλά και να εξελίξετε την εργασία σας… ακόμη και να κάνετε επιμέρους σπουδές.

 

Ιχθείς – Η ΠΥΞΙΔΑ

Υπάρχουν πολλά και σημαντικά νέα, που θέλει ο πρώην σας να σας αναφέρει και ίσως μέσα από εκεί επιτέλους να έρθει η επανένωση.

Ένα έκτακτο ταξίδι θα κάνετε για την εργασία σας, που θα είναι και η πρακτική αφορμή, για να επεκταθείτε και επαγγελματικά.