Τσιγγάνικη κατάστρωση – Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν!

Προβλέψεις για την αγάπη…

Κριός ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΚΕΡΜΑ

Κάποια ξαφνικά και αρκετά χρήματα που θα έρθουν στον δρόμο σας, θα σας ξεμπλοκάρουν όλους τους τομείς της ζωής σας. Τώρα είναι και το σωστό χρονικό σημείο, που μπορείτε να μιλήσετε και πιο ανοιχτά στον αγαπημένο σας σύντροφο.

Ταύρος Η ΛΙΜΝΗ

Δεν θέλετε πια να χαϊδεύετε τα αυτιά του αγαπημένου σας. Υπάρχουν καίρια προβλήματα που τρέχουν μέσα στον δεσμό σας και το μόνο καλό είναι, ότι τώρα που θα έχετε και για το μεταξύ σας περισσότερο χρόνο, θα μπορέσετε να μιλήσετε και να ξεφύγετε από τους φαύλους κύκλους του παρελθόντος.

 

Δίδυμοι Η ΠΟΡΤΑ

Είναι η πολλοστή φορά, που τρέχετε πίσω από κάποιον, ή του ανοίγετε την πόρτα της καρδιάς σας. Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα…  θα έχετε πάντως μια επικοινωνία ή και συνάντηση, που όμως θα είναι και η καθοριστική για την πορεία σας.

 

Καρκίνος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μια εποχή, που έχετε φορτωθεί με πολλά εργασιακά και οικογενειακά θέματα, που σας κάνουν να μην έχετε καθόλου πια χρόνο, για την ερωτική σας ζωή. Πιθανόν πάντως τις ερχόμενες ημέρες να έχετε μια προσέγγιση από το πρόσφατο παρελθόν σας.

Λέων ΤΟ ΑΝΘΟΣ

Πολλές και ιδιαίτερες θα είναι οι  ερωτήσεις που θέλει να σας κάνει το συντροφικό σας έτερο, γύρω από όλα αυτά που του έχετε κατά καιρούς υποσχεθεί, αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει πράξη. Τους λόγους τους ξέρετε μόνο εσείς, άρα δράστε και απαντήστε ανάλογα.

 

Παρθένος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι ευκαιρίες που σας έχουν ζητήσει οι πρώην σας, έχουν όλες πέσει στο κενό. Τώρα αυτό που θέλετε, είναι να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία και να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή.

 

Ζυγός ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό – γάμο σας, έχουν ξεπεραστεί πια. Ο καινούργιος μήνας του Μαρτίου, θα φέρει και καλύτερη οικονομική ροή, που σίγουρα θα σας βοηθήσει, στο να κάνετε πράματα, που σαν ζευγάρι θα σας ανανεώσουν!

 

Σκορπιός ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να ξεφύγετε από το παρελθόν σας. Οι μέρες του  Υδορχόου…θα σας φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα, που ίσως και τελικά να αξίζει να τους δώσετε μια ευκαιρία. Άλλωστε τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, για όλο το υπόλοιπο του Χειμώνα.

Τοξότης ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Στα μάτια σας είναι ζωγραφισμένη η απογοήτευση και μάλλον χρειάζεται να δώσετε ένα τέλος, σε όλην αυτήν την κατάσταση που δεν σας αφήνει να πάτε πιο κάτω.  Από τις αρχές του Μαρτίου και μέχρι τα μέσα του…σίγουρα θα έχετε καινούργια άτομα, να σας χαμογελούν!

 

Αιγόκερως Η ΚΑΡΔΙΑ

Οι συμπάθειες δεν κρύβονται και μάλλον, εσείς έχετε πια καταλάβει ότι ένα φιλικό σας πρόσωπο θέλει κάτι περισσότερο ερωτικό από εσάς. Μην κάνετε ακόμη κάποια βιαστική κίνηση, απλά αφήστε την άλλη πλευρά, να σας εκδηλώσει αυτά που θέλει…όπως θέλει!

 

Υδροχόος Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Μπορεί να έχετε το μυαλό σας ήσυχο πια. Το άτομο που είναι κοντά σας σαν σύντροφος, έχει πάρει πια καταλυτικές αποφάσεις έτσι ώστε να λήξει όλες τις εκκρεμότητες του, με το παρεθλόν…και να στρώσει τους δρόμους για να είστε μαζί και καλά!

 

Ιχθείς ΤΟ ΚΟΡΑΛΙ

Μην κάνετε τον κόπο, να ψάχνετε άτομα από το παρελθόν σας ή κάποιους που δεν ασχολούνται μαζί σας ενεργά. Τώρα που και τα αστρολογικά είναι συμμαχικά προς όλα τα υδάτινα ζώδια, μπορείτε να κοιτάξετε τι άλλο καλό – ποιοτικό υπάρχει γύρω σας.