Η τράπουλα της Ημέρας – Τρίτη 11/02

Ημερήσιες προβλέψεις:

Κριός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν είστε έτοιμοι, για να εμπλακείτε σε περίπλοκες διαδικασίες για επανασύνδεση. Πιθανόν και κάτι άλλο να έχει μπει στο μυαλό σας ή και να μην αισθάνεστε ασφαλείς, με τον πρώην σας. Από τα μισά του μήνα, θα καταφέρετε πολλά από όλα να τα ξεμπλέξετε.

Ταύρος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, ένας ερωτικός φόβος, ότι αν συνεχίσετε να μην μιλάτε με τον πρόσωπο που αγαπάτε, ότι θα χαθείτε τελείως. Είναι αλήθεια και από την δική σας την μεριά, θα πρέπει να δράσετε ώριμα και πάνω από όλα άμεσα λοιπόν!

 

Δίδυμοι  ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Οι φίλοι σας θέλουν να σας κάνουν προτάσεις και να σας παροτρύνουν για να ξεφύγετε λίγο, από την ρουτίνα της εβδομάδας. Τώρα ειδικά εσείς που είστε μόνοι, κάντε κάτι που θα γεμίσει της μπαταρίες σας, καθώς πολλή δουλειά και τρέξιμο σας περιμένει από την καινούργια εβδομάδα!

 

Καρκίνος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Υπάρχει μια μόνιμη ερωτική κόντρα, με τον σύντροφο σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα και μάλλον σας έχει βάλει στο μυαλό διάφορα σενάρια, που δεν είναι και τόσο θετικά. Βρείτε λοιπόν την αιτία του προβλήματος, και μέσα από συζητήσεις, η λύση θα φανερωθεί.

 

Λέων ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Τα σημάδια που έχει πιάσει το ένστικτο σας, από κάποιον που μήνες τώρα σας πολιορκεί, δεν μπορεί να είναι λάθος. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή και το άτομο αυτό, έχει αρκετό θάρρος για να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει πιο ανοιχτά πλέον!

 

Παρθένος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Συμβαίνουν πολλά μέσα στην αισθηματική σας ζωή, και αυτό πια έχει αρχίσει και σας κουράζει. Δεν χρειάζεται άμεσα να αντιδράσετε, παρά μόνο να δείτε τι εσείς πια επιθυμείτε και να το προτείνετε στον σύντροφο σας, που επίσης και αυτός έχει θέματα προς ανάλυση.     

Ζυγός ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Δεν θέλετε για τους δικούς σας λόγους, να κάνετε αλλαγές μέσα την προσωπική σας ζωή, που οι περισσότεροι αυτήν την περίοδο δηλώνουν συνειδητά μόνοι τους. Ίσως και είναι ένας τρόπος για να ασχοληθείτε και περισσότερο με τα εργασιακά σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Οι χρόνοι σας, γενικότερα είναι περιορισμένοι και αυτό σας κάνει κάποιες φορές, να μην είστε και τόσο κοντά, με το άτομο που αγαπάτε. Μπορεί και να σας έρθουν κάποια δικαιολογημένα παράπονα, που όμως μέσα από καλή πίστη, μπορείτε να τα κατευνάσετε.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Πολλές από τις συζητήσεις που έχετε κάνει με το ταίρι σας, από την καινούργια εβδομάδα 17/02 θα βρουν εφαρμογή. Μερικοί ίσως και να σκεφτούν να πάνε την σχέση τους, ακόμη και σε μια πιο σοβαρή – επίσημη κατάσταση…υπό τον όρο ότι το παρελθόν έχει κλείσει και για τους δύο!

Αιγόκερως ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Όταν  υπερπροσπαθείτε, αυτό φαίνεται και μάλλον δεν σας πηγαίνει στο σημείο – αποτέλεσμα που θέλετε. Έχετε ερωτευτεί κάποιον που δεν ξέρετε αν και αυτός, έχει κάτι αισθηματικό για εσάς. Τώρα που και τα άστρα είναι υπέρ σας, μπορείτε να περιμένετε κάτι καλό.

 

Υδροχόος ΤΟ ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Από σήμερα και μέχρι τις αρχές του νέου μήνα του Ιχθύ, θα έχετε κάποιες ικανοποιητικές αλλαγές στην οικονομική σας ζωή, και αυτό θα σας κάνει να αποκτήσετε και μια πιο σταθερή ψυχολογία. Σε δεύτερο πλάνο βάλτε και την προσωπική σας σχέση, που απαιτεί μια γενικότερη ανανέωση.

 

Ιχθείς ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Δεν είστε από τα ζώδια που θα συμβιβαστείτε, χωρίς να υπάρχει αντίτιμο. Τώρα που είναι και μια καλή εποχή αστρολογικά, θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις θέσεις και την πορεία σας, σε εργασία και ερωτική ζωή, και ότι πραγματικά δεν σας αρέσει να το αφήσετε πίσω μόνιμα.