Ερωτική ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Πέμπτη 13/02

Ερωτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΜΑΓΟΣ

Δεν μπορείτε ακόμη να πείτε με σιγουριά τι συμβαίνει στην καρδιά σας. Μάλλον έχετε μπερδευτεί με τους νέους πειρασμούς που τρέχουν γύρω σας, και σας προκαλούν ευθέως.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μην δυναμιτίζετε την ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση σας μόνο και μόνο, για να κινηθεί το ταίρι σας και να φέρει λύσεις. Αυτό είναι κάτι που μαζί θα πρέπει να το πράξετε… και για το κοινό σας μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ  

Αν δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο για αυτήν την σχέση, και για όλα αυτά που σας ζητάει το ταίρι σας, τότε θα πρέπει να κάνετε την προσωπική σας αυτοκριτική, και να διορθώσετε ότι φταίει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Κάτι έχει τελειώσει μέσα σας, και αυτό είναι ξεκάθαρο στον άνθρωπο σας. Θα δείτε προσεχώς και από τη μεριά του ότι θα κάνει τις προσπάθειες του, για να σας ξανα-ζεστάνει τα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα που τρέχουν μέσα στο μυαλό του πρώην σας, είναι γύρω από μια άμεση επανασύνδεση που θα φέρει μέσα και μια επίσημη – φανερή πια δέσμευση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αποδείξεις αγάπης και έρωτα, θα λάβετε από κάποιο άτομο που τώρα θέλει να σας μιλήσει πιο σοβαρά και ανοιχτά. Οι ελεύθεροι είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου για να μπουν σε μια νέα σχέση.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αποσυνδεθείτε από το παρελθόν σας και θα αντιληφθείτε ότι γύρω σας τρέχουν καταστάσεις που έχει ενδιαφέρον!  Είστε σε μια καλή φάση ζωής, που αξίζει να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας καθημερινότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Σχόλια και κουτσομπολιά, έρχονται από την μεριά του πρώην σας μέσα από τους φίλους σας. Υπάρχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές στην ζωή του, που τώρα μπορούν να σας κάνουν ένα κανονικό ζευγάρι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Η δουλειά σας, σας κρατάει μόνιμα απασχολημένους. Δεν υπάρχει χρόνος και χώρος, για κάτι άλλο. Από τις αρχές του νέου μήνα, θα δείτε πάντως και κάποιον που κινείται γύρω σας, να σας μιλάει πιο ρομαντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Οι ερμηνείες που δίνετε σε κάποια λεγόμενα του συντρόφου σας, μάλλον είναι λάθος. Αυτό είναι και ο βασικός λόγος που τώρα έχετε απομακρυνθεί και δεν μιλιέστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μέσα στην νέα εβδομάδα 17/02, θα έχετε και κάποια καλά οικονομικά – κληρονομικά ζητήματα, που θα σας απασχολήσουν ευχάριστα. Επίσης ένα ερωτικά θέμα, θα λάβει μεγαλύτερες εκτάσεις από αυτό που αναμένετε.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Είστε αποφασισμένοι να φτάστε τις επικοινωνιακές καταστάσεις μέσα στην σχέση σας στα άκρα! Ίσως και πια να είναι ο μόνος σωστός τρόπος, για να αναδείξετε την αλήθεια του συντρόφου σας.