Η τράπουλα της Ημέρας – Πέμπτη 13/02/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός  ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν θα μπορέσετε άμεσα, να δεχτείτε αυτά που σας ζητάει το νέο ταίρι σας, καθώς μέσα στην ψυχή σας, έχετε ακόμη καταστάσεις και απωθημένα από το παρελθόν σας. Ίσως και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε χρόνο παραπάνω.

Ταύρος ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Οι φίλοι σας, είναι αυτοί που τώρα σας κάνουν ένα νέο προξενιό, για να μπορέσετε και εσείς πια να ξεφύγετε από όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Στην δουλειά σας, σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις που θα σας ανεβάσουν την  θέση…και τον μισθό?

   

Δίδυμοι ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Μπορεί να έχετε περάσει, ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, αλλά το μόνο καλό είναι, ότι τώρα με την εμπειρία που έχετε μπορείτε, να διαχειριστείτε τα πάντα και τους πάντες. Ακόμη και τον δύσκολο σύντροφο σας, μπορείτε να τον φέρετε στα μέτρα σας.

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ   

Οι μέρες μέχρι και να λήξει η εποχή του Υδροχόου… έχουν για το ζώδιο σας, πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις  ειδικά στα αισθηματικά σας, που τις τελευταίες εβδομάδες σας έχουν ταλαιπωρήσει πάρα πολύ! Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό έρχεται στα χέρια σας.

 

Λέων ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Μόνο  καλύτερα θα είναι τα πράματα μέσα στην εργασία σας, καθώς εσείς θα έχετε προτάσεις για κάτι περισσότερο. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές, και μην δώσετε απαντήσεις που βολεύουν μόνο τους άλλους. Στην αισθηματική σας ζωή, υπάρχουν εξελίξεις προς την κατεύθυνση του γάμου.

 

Παρθένος ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Από τα πολλά που έχετε δει και βιώσει, μέσα στην σχέση σας τώρα αισθάνεστε απόλυτα υποχρεωμένοι να προστατέψετε τον εαυτό σας, και να μιλήσετε προς την λύση τους. Στην εργασία σας, υπάρχει ένα παρασκήνιο, που θα πρέπει σίγουρα να αποφύγετε.

Ζυγός ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Η εύνοια του σύμπαντος, είναι στρωμένη μπροστά σας, και σίγουρα τώρα θα έχετε και την τόλμη, για να μπορέσετε να λύσετε καταστάσεις που καιρό σας συνοδεύουν. Σε δεύτερο στάδιο, θα χρειαστεί να μιλήσετε και πιο αναλυτικά με τον άνθρωπο σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Πολλά τα θέλω σας, και η άλλη πλευρά της σχέσης, δεν είναι έτοιμη να σας τα προσφέρει. Αφήστε λίγο τον χρόνο να περάσει και θα δείτε ότι οι καταστάσεις θα σας φανερώσουν αν πρέπει να συνεχίσετε και αν πρέπει να σταματήσετε τελικά.

 

Τοξότης Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Οι δρόμοι σας, έχουν ανοίξει για το παρελθόν που τώρα έρχεται και απαιτεί καθολικές αλλαγές και σε κάθε επίπεδο. Οι οικονομικές σας προσλαμβάνουσες θα είναι περισσότερες, άρα σκεφτείτε από σήμερα τι πρέπει να τακτοποιήσετε και τι πρέπει να κυνηγήσετε.

Αιγόκερως ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μπορεί να έχουν γίνει κάποια λάθη, μέσα στον δεσμό σας αλλά είστε κάτω από την καλύτερες όψεις του κυβερνήτη σας, άρα ενεργοποιηθείτε. Στην εργασία σας, υπάρχει ένα φλερτ που απλά θα πρέπει να το δείτε και από όλες τις πλευρές, πριν κάνετε ο επόμενο βήμα.

 

Υδροχόος ΤΟ ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ζητήματα οικονομικά και κληρονομικά, θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε που καιρό τώρα σας έχουν μπλοκάρει. Από τα μέσα του μήνα, θα μπορέσετε να κάνετε και ένα προγραμματισμένο ταξίδι, που θα σας φέρει σε άμεση επαφή, με τον πρώην σας.

 

Ιχθείς ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Δεν είστε και στην πιο ανεβασμένη διάθεση, καθώς ο αντίκτυπος που λαμβάνετε από τον άνθρωπο σας, δεν είναι και αυτό που θέλετε.  Μιλήστε τώρα που ο Ερμής είναι ακόμη ορθός, και θα βρείτε λύσεις που θα σας