Η τράπουλα της Κατίνας – Τα τρίτα πρόσωπα θα μιλήσουν!

 Προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο Φεβρουαρίου:

 

Κριός  ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Οι ερωτοφιλίες θα αποκαλυφθούν και σίγουρα τώρα μπορείτε και εσείς να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Οι εν σχέση, ίσως και να έχουν μια ευχάριστη οικονομική ενίσχυση.

Ταύρος ΖΑΡΑ – ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι για μεγάλη και σοβαρή σχέση. Αυτό που έχει τώρα την σημασία του, είναι να μπορέσετε να κλείσετε ένα σωρό άλλες δικές σας εκκρεμότητες από τα παλιά.

 

Δίδυμοι Η ΚΑΡΔΙΑ

Δεν θα μπορέσετε ακόμη να συγχωρέσετε τον πρώην σας, ακόμη και αν στο τώρα επιστρέφει και ζητάει νέες αισθηματικές ευκαιρίες, για να γίνετε κανονικό ζευγάρι.

 

Καρκίνος Ο ΗΛΙΟΣ

Οι μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα του Υδροχόου, θα έχουν πολλές και ευχάριστες στιγμές για την προσωπική σας ζωή, που ίσως και να φέρουν και έναν νέο έρωτα.

 

Λέων Η ΠΑΙΔΟΥΛΑ

Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην λέτε τόσο πολλά στον σύντροφο σας, που δείχνει ότι έχει και τα δικά του προβλήματα. Από τον Μάρτιο όλα θα ισορροπήσουν.    

 

Παρθένος Ο ΔΡΟΜΟΣ

Εκπλήξεις και νέα πρόσωπα, θα έχει για το ζώδιο σας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 15+16/02. Μερικοί θα λάβουν και μηνύματα – τηλέφωνα από τον πρώην σύντροφο τους.

Λέων Η ΜΠΡΑΤΣΕΡΑ

Κάποιες φορές αισθάνεστε ότι έχετε κάνει λάθος στην ερωτική σας επιλογή και ότι ο άνθρωπος που έχετε τώρα δίπλα σας, απλά είναι ακατάλληλος και λάθος.

 

Ζυγός ΣΕΛΑΝΑ- ΤΟ ΤΖΑΝ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Οι καλοί σας οι φίλοι, είναι τώρα σε μια εγρήγορση, έτσι ώστε να καταφέρουν να σας ενώσουν και πάλι με τον άνθρωπο σας. Τα λάθη θα προσπεραστούν και η αγάπη θα ξαναέρθει.

 

Σκορπιός ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Αποφύγετε αυτές τις ημέρες, να έρθετε σε επαφή και πάλι με τα παλιά. Το πιο πιθανόν είναι  να μην εισπράξετε κάτι νέο ή και ακόμη να μην σας ανοίξουν κάν…τις επικοινωνιακές πόρτες.

 

Τοξότης Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Δεν σας νοιάζει καθόλου, το φλερτ που τον τελευταίο καιρό σας πολιορκεί. Εσείς εστιάστε μόνο σε αυτά που σας αφορούν και μην δίνετε φρούδες ελπίδες.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ

Με την τύχη να σας σπρώχνει σε νέα μονοπάτια…εσείς που είστε μόνοι σας, θα καταφέρετε να βρείτε μια ερωτική συντροφιά, που ίσως και λίαν συντόμως να γίνει μια βαθιά αγάπη.

 

Υδροχόος ΤΟ ΜΕΓΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Μεγάλες ανατροπές, έρχονται μέσα στην σχέση σας που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Το συντροφικό σας έτερο, έχει λήξει τις εκκρεμότητες του και τώρα είστε η προτεραιότητα του.

Ιχθείς ΑΣΣΥΡΑΝΤΑ – Η ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΤΟΥ ΕΒΕΝΟΥ

Μπορεί να μιλήσετε με το άτομο που αγαπάτε, και να βρείτε μαζί τις λύσεις, που θα σας πάνε ακόμη και σε συγκατοίκηση. Όλα τα άλλα είναι απλά προσπεράσιμα.