Η τράπουλα της Ημέρας – Παρασκευή 14/02

 Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Για το δικό σας ζώδιο, ίσως και η καλύτερη τελικά εποχή του χρόνου. Τώρα που και ο Άρης, σας υποστηρίζει, η ερωτική σας ζωή, θα ανθίσει. Ακόμη και όσοι κάνουν καιρό την προσπάθεια τους, για μια επανασύνδεση, θα το καταφέρουν σχετικά άμεσα και εύκολα. Στην δουλειά σας, σας ανοίγονται νέες ευκαιρίες που αξίζει να τις κοιτάξετε.

Ταύρος ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο, για να κρατηθεί αυτή η σχέση, σε μια καλή κατάσταση, αλλά τώρα όλα αυτά σας έχουν κουράσει. Από την τελευταία εβδομάδα του μήνα και μετά, θα έχετε πολλές και ουσιαστικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, που έχει και αυτός πια κάποια παράπονα που θέλει να σας εκφράσει.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Δεν θα μείνετε εσείς για πολύ καιρό ακόμη μόνοι! Οι όψεις του ανάδρομου Κυβερνήτη σας προσεχώς -17/02, από την πρώτη κιόλας ημέρα του, θα φέρουν στον δρόμο σας νέες γνωριμίες ή και την αποκάλυψη κάποιων συναισθημάτων, από άτομα που ούτε καν μπορεί να πάει το μυαλό σας, αυτήν τη στιγμή.

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Αποκλείστε επιτέλους από την ζωή και την καθημερινότητα σας, άτομα και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν. Μπορεί να είστε του ΄διπλωματικού σώματος΄, αλλά τώρα πρέπει να πάρετε τις καταλυτικές σας αποφάσεις που θα διευκολύνουν και όλες τις επόμενες σας κινήσεις τουτοιοτρόπως.            

 

Λέων ΤΟ ΟΧΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Από τα πιο ευνοημένα ζώδια της εποχής αυτής. Στην αισθηματική σας ζωή! Όλοι και ανεξαρτήτως της κατάστασης που βιώνουν, μόνοι ή μέσα σε σχέση, θα καταφέρουν να λύσουν πολλά από τα προβλήματα τους, και να συνεχίσουν μόνο μέσα σε υγιείς καταστάσεις και μόνιμα.

 

Παρθένος ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχουν αποφασίσει να κάνουν καταλυτικές αλλαγές, μέσα στην ερωτική τους πραγματικότητα, και σίγουρα δεν θα περιμένουν την πρωτοβουλία κανενός. Επίσης, μέσα στα καλά αυτού του μήνα, είναι και οι θετικές εξελίξεις στα οικονομικά δεδομένα.

 

Ζυγός ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Εκπλήξεις θα έχετε πολλές και από την πρώτη εβδομάδα του μήνα των Ιχθύων. Στην προσωπική – οικογενειακή σας ζωή, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας, και να λύσετε – ξεπεράσετε όλα τα ζητήματα που τον τελευταίο καιρό σας πάγωσαν.

Σκορπιός ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Είστε οι πρωταγωνιστές της εποχής, όπου και άπειρες ευκαιρίες θα περάσουν από μπροστά σας, σε εργασία και προσωπική ζωή. Ειδικά εσείς που είστε μόνοι, θα μπορέσετε να κερδίσετε την προσοχή κάποιου, που πιθανόν και να γίνει το επόμενο σας ταίρι.

 

Τοξότης ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μπορείτε να κάνετε πολλά μέχρι ο Ήλιος, να περάσει στους Ιχθείς. Το μόνο καλό είναι, ότι το χρήμα και οι δυναμικές σας θα σας βάλουν σε ένα άλλο καλύτερο επίπεδο ζωής, που θα έλξει πρόσωπα που ίσως και κάποιο να μέλει να γίνει και ο επόμενος σας σύντροφος.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Μην ζορίζετε τον εαυτό σας και ειδικά την ερωτική σας σχέση, αυτόν τον καιρό. Ούτε και εσείς είστε σε μια καλή φάση, άρα δώστε χρόνο για όλους! Εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά σας δεδομένα και θα καταφέρετε να πετύχετε μεγάλους στόχους.

 

Υδροχόος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Την τιμητική σας έχετε εσείς, και ήδη το αισθάνεστε. Υπάρχουν άτομα γύρω σας που σας φλερτάρουν, και ειδικά ένα κάνει καιρό τώρα ότι μπορεί για να σας δελεάσει και την ερωτική προσοχή. Από τους λίγους που έχετε μια σωστή σχέση, οι περισσότεροι οδεύουν για γάμο!

Ιχθείς ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Όλα τα υδάτινα ζώδια, θα έχουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, για να εξελίξουν πρακτικά την ζωή τους οικονομικά και ερωτικά. Είστε εσείς που μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα έχετε τις περισσότερες νέες ερωτικές προκλήσεις αλλά και επανασυνδέσεις.