Οι Κάρτες της Αφέντρας – Παλιοί εραστές ξανα-πλησιάζουν!

Ζωδιακές προβλέψεις για το επόμενο 2μηνο:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός Η ΦΩΤΙΑ

Πολλά τα ζητήματα και τα τεχνικά προβλήματα που έχει ο άνθρωπος που θέλετε, και μάλλον αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος, που ακόμη δεν έχει τολμήσει να σας πλησιάσει ευθέως.

Λέων ΔΥΟ ΚΑΡΔΙΕΣ

Πολλά και δύσκολα σας έχει βάλει ο άνθρωπος σας, έτσι ώστε να καταφέρει να πάρει από εσάς απαντήσεις. Είστε σε πλήρη αφύπνιση πια, άρα δράστε μόνο υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

 

Τοξότης Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μπορεί να είστε αισθηματικά μπερδεμένοι, αλλά το καλό είναι ότι ξέρετε που πρέπει να είστε και με ποιον. Οι συζητήσεις που θα έχετε με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα σας φέρουν και την ισορροπία.

 

 ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος Ο ΑΕΡΑΣ

Δυναμικές οι ημέρες, για το ζώδιο σας ειδικά σε θέματα σχέσεων και οικογένειας. Χρειάζεται να είστε και λίγο πιο προσεχτικοί στα έξοδα σας, που έχουν πολλαπλασιαστεί αυτό το χρονικό διάστημα.

Παρθένος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Τίποτα εσείς δεν πρόκειται να αφήσετε στην τύχη του! Ξέρετε όλα τα προβλήματα που έχει το συντροφικό σας έτερο, και τώρα πρέπει από την δική σας την μεριά να δώσετε την υποστήριξη σας.

Αιγόκερως ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Οικονομικές ευκολίες, φέρνει αυτό το χρονικό διάστημα για εσάς, και μάλλον είναι και κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει στο να βρείτε τον κοινό σας δρόμο με τον αγαπημένο σας, που σας περιμένει.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ

Πολλά τα φλερτ και οι φρέσκιες γνωριμίες, που τρέχουν γύρω σας και μάλλον κάτι στην καρδιά σας, έχει αλλάξει. Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του νέου μήνα Μαρτίου, θα έχετε και μια πιο ξεκάθαρη προσέγγιση.

 

Ζυγός ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Με τόσα που έχετε να κάνετε και να ολοκληρώσετε μέσα στην εργασιακή και την κοινωνική σας καθημερινότητα, σίγουρα δεν έχετε καταλάβει ότι κάποιος γνωστός σας, έχει ενεργά συναισθήματα για εσάς.

 

Υδροχόος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Μην σκορπάτε τον χρόνο σας με άτομα και τις ζωές τους, που σας έχουν αποδείξει σε παρελθόντες χρόνους, ότι δεν έχουν καμία απολύτως συμβατότητα με εσάς.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ    

Ο αγαπημένος σας ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές στην ζωή του, και θέλει μέσα σε όλα αυτά και εσείς να του δώσετε χρόνο και υποστήριξη. Οι εξελίξεις θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Σκορπιός Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Την δύσκολη σας καρδιά, την έχει αγγίξει κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο. Πριν να κάνετε κάποιο επόμενο βήματα προσέξτε τα πιο οικεία τους περιβάλλοντα και συναναστροφές.

 

Ιχθείς

Μια σειρά από επιτυχίες, υπάρχουν στον δρόμο σας και αυτό σας έχει κάνει να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Εσείς που είστε ελεύθεροι, ίσως και να τρακαριστείτε με έναν νέο έρωτα.