Η τράπουλα της Ημέρας – Σαββάτο 15/02

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Καιρό τώρα, έχετε σκεφτεί να κάνετε μια πιο σοβαρή και ώριμη συζήτηση με τον αγαπημένο σας, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο… και για να ξέρετε που τελικά οδεύετε. Σε μερικές περιπτώσεις ίσως και να χρειαστεί ένα μικρό διάλειμμα.

Ταύρος ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν σας φαίνεται και απόλυτα φυσιολογική η συμπεριφορά του συντρόφου σας, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα και μάλλον έχετε στεναχωρηθεί! Λάθος, είναι κάποια δικά του προβλήματα, που τώρα τα ξεπερνάει και η σχέση σας, θα κινηθεί πια σε κανονικούς ρυθμούς.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Μην ανακατεύεστε μέσα σε καταστάσεις που δεν είναι στον δικό σας έλεγχο! Ειδικά με αυτές του συντρόφου σας, και της οικογένειας του.  Κρατήστε χαμηλούς τόνους και θα δείτε ότι, όλες οι πληροφορίες που θέλετε θα σας έρθουν.

 

Καρκίνος ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Εσείς δεν συγχωρείτε ποτέ και κανέναν, ειδικά πάνω σε λάθη αισθηματικού περιεχομένου. Τώρα με τον ανάδρομο Ερμή που πλησιάζει 17/02, κάποιοι από το παρελθόν σας θα σας αναζητήσουν και πιθανόν να σας τάξουν πολλά και υπερβολικά.

 

Λέων ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από την ερωτική σας ζωή το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε μια καταλυτική συζήτηση με τον άνθρωπο που αγαπάτε και μέχρι να πάρετε, όλες τις απαντήσεις, που τώρα σας λείπουν.       

 

Παρθένος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Δεν θα υποστηρίξετε για πολύ ακόμη, τα σχέδια που έχει ο σύντροφος σας, καθώς ακόμη δεν έχετε δει κάποια πράξη. Οι μέρες με τον Υδροχόο, να σας δίνει τις εσώτερες δυναμικές, θα σας ωθήσουν να κυνηγήσετε και τα δικά σας όνειρα.

 

Ζυγός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν είστε εσείς τα ζώδια, που θα σταματήσετε αυτά που έχετε κατά νου να ολοκληρώσετε, μόνο και μόνο για να ασχοληθείτε με τα τερτίπια του συντρόφου σας. Το μόνο καλό είναι ότι τώρα υπάρχει και μια καλύτερη οικονομική προοπτική μπροστά σας.

Σκορπιός Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Δεν μπορείτε να μένετε στάσιμοι, και απλά να αναμένετε τι θα κάνουν οι άλλοι για εσάς. Τώρα που και τα άστρα είναι μόνο υπέρ σας, μπορείτε να εκφραστείτε προς όλες τις κατευθύνσεις. Ακόμη και η προσωπική σας ζωή, θα αλλάξει σίγουρα.

 

Τοξότης ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Δεν σας νοιάζει και πολύ το τι μπορεί να έχει γίνει σε παρελθόντες χρόνους, στην ζωή την ερωτική του συντρόφου σας. Τώρα σας έχει δώσει και κάποιες σοβαρές υποσχέσεις, που θα γίνουν πράξη από τον καινούργιο μήνα.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Ξέρετε ότι οι συμπτώσεις, δεν λειτουργούν για το δικό σας ζώδιο. Με τον Ήλιο, να σας δίνει όλα αυτά που θέλετε, θα καταφέρετε την προσωπική σας σχέση, να την αλλάξετε και να κερδίσετε το άτομο που τόσο πολύ αγαπάτε!

 

Υδροχόος ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ευχάριστες ανακοινώσεις, έχει το συντροφικό σας έτερο, για το τέλος αυτού του μήνα. Τώρα που και οι δύο θα έχετε μια πολλή πιο καλή – ανοδική οικονομική πορεία, μέσα σε αυτό το διάστημα… ίσως και να προλάβετε να …παντρευτείτε.

 

Ιχθείς ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Δεν υπάρχει πια από την δική σας την μεριά, κάποια δικαιολογία για το πώς θα πρέπει να κινηθείτε για τα συμφέροντα σας. Το ότι αγαπάτε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε και να προσπεράσετε όλα αυτά που σας αρέσουν και τις επιθυμίες σας.