ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ – Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 15+16/02

Για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Πολλά από τα παράπονα που έχετε κάνει, το ταίρι σας τα έχει δεχτεί… από τις προσεχείς εβδομάδες θα δείτε και τις πρακτικές του δράσεις για να σας έχει ακόμη πιο κοντά του.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στην εργασία σας και αυτό θα σας δώσει μια ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, σε όλα αυτά που θέλετε να πετύχετε. Ακόμη και στην προσωπική σας ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Αφήστε όλους τους τρίτους, έξω από την σχέση σας. Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος, για να καταφέρετε να βρείτε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα που δεν σας επιτρέπει να ισορροπήσετε με το ταίρι σας.      

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Όλα αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά σας, θα γίνουν πραγματικότητα μέσα στις προσεχείς ημέρες. Το πρόσωπο που αγαπάτε, θα επιστρέψει μέσα από προτάσεις που θα σας δελεάσουν σίγουρα.

 

ΛΕΩΝ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ότι αποφάσεις και να πάρετε σίγουρα θα χρειαστεί, να τις ξανα-διαμορφώσετε με τον αγαπημένο σας. Εσείς που είστε μόνοι θα σας εκδηλωθεί προσεχώς μια ερωτοφιλία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Τίποτα  σημαντικό δεν έχετε μάθει ακόμη για το άτομο που θέλετε. Μέσα από τους κοινούς σας φίλους, ίσως και από αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε πληροφορίες που θα πρέπει να αξιοποιήσετε σε κάθε επίπεδο.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι δυναμικές σας αυτό το χρονικό διάστημα, θα φέρουν δίπλα σας πολλά καινούργια άτομα. Εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι, είναι η ευκαιρία σας, για να δημιουργήσετε μια νέα σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Μέχρι να λήξει ο Φεβρουάριος, θα μπορέσετε να κλείσετε ένα παλιό σας κεφάλαιο, και να ισορροπήσετε εργασία αλλά και οικογενειακή ζωή. Πολλές και οι κοινωνικές προσκλήσεις που σας περιμένουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Το μυαλό σας είναι μπερδεμένο με όλα αυτά που έχουν συμβεί. Μην επαναπαύεστε. Μιλήστε άμεσα με τον άνθρωπο σας και θα καταφέρετε να  βρείτε λύσεις που θα είναι μόνιμες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Δρομολόγια και πολλές υποχρεώσεις έχει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να σας ανησυχεί, απλά βάλτε τα πράματα σε μια ιεραρχία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, θα ανατρέψει τις ερωτικές σας προθέσεις. Εσείς ξέρετε τι έχετε περισσότερο ανάγκη. Σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Οι ανακοινώσεις που έχει να σας κάνει το ταίρι σας, είναι για το μέλλον σας. Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια που τώρα μπορείτε να αλλάξετε την ζωή σας οριστικά.