Ερωτική ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Δευτέρα 17/02

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Είστε σε μια φάση ζωής, που πρέπει να αναλάβετε τις υποχρεώσεις σας προς το πρόσωπο που αγαπάτε. Οι καταστάσεις στην εργασία σας, έχουν άνοδο.

ΤΑΥΡΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Το  μυαλό σας είναι γεμάτο από διάφορες σκέψεις, γύρω από μια επανασύνδεση ή μια εξέλιξη που έχει κάποιες αγκυλώσεις και καθυστερήσεις. Από τα τέλη του μήνα, όλα αυτά θα βρούν τις τελικές τους λύσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μπερδεμένα σας τα λέει το τελευταίο διάστημα, το ταίρι σας και αυτό είναι κάτι που τώρα έχει αρχίσει και σας εκνευρίζει. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, παρά μόνο να περιμένετε τις εξηγήσεις που σίγουρα πλησιάζουν και αυτές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν έχετε καμία διάθεση, για να μπείτε σε μια νέα αισθηματική σχέση καθώς ακόμη η ερωτική σας πολιορκία με το παρελθόν δεν έχει τελειώσει. Οι μέρες του Ιχθύ, θα φέρουν λύσεις που θα πρέπει και άμεσα να εφαρμόσετε.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Το σύμπαν σας χαμογελάει, και εσείς πρέπει να ενεργοποιηθείτε προκειμένου να βρείτε τους τρόπους που θα φέρουν σε μια ισορροπία την αισθηματική – οικογενειακή σας ζωή. Το ταίρι σας, είναι δίπλα σας σε όλα τελικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Αυτό που τώρα έχετε ανάγκη είναι να βρεθείτε μέσα σε μια νέα αισθηματική αγκαλιά. Σίγουρα υπάρχουν γύρω σας καταστάσεις που σας ευνοούν, απλά θα πρέπει και εσείς να ξεπεράσετε το δύσκολο και ένοχο σας παρελθόν.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Ότι και να συμβαίνει γύρω σας, εσείς είστε απόλυτα προσανατολισμένοι, σε υποθέσεις που άπτονται την εργασίας και των οικονομικών σας. Μέσα λοιπόν από αυτούς τους κύκλους θα καταφέρετε να κάνετε και μια νέα γνωριμία

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΔΥΝΑΜΗ      

Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας, με όλους τους άλλους που είναι γύρω σας. Δεν μπορείτε να ξέρετε τις ιστορίες τους, και σίγουρα αυτό που βλέπετε δεν είναι και η πλήρης αλήθεια τους. Οι έρωτες θα σας ψάξουν μέσα στον Μάρτιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Οι εμπειρίες της ζωής σας είναι αυτές που τώρα θα σας οδηγήσουν σε μια σωστή απόφαση γύρω, από την επιλογή του επόμενου σας συντρόφου. Αποκτήστε περισσότερο τον έλεγχο της εργασίας σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μην ζητάτε κάτι περισσότερο από τον παρόντα σύντροφο σας, καθώς από την δική σας την μεριά, ακόμη δεν είστε και τόσο γενναιόδωροι. Οι μέρες θα φέρουν και κάποιες παλιές σας επισκέψεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην αναλύετε σε όλους, το τι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας. Δεν του αφορά και σίγουρα σας χαλάει την εικόνα. Αφιερώστε παραπάνω χρόνο σε εργασία και σπουδές.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Τα φλερτ που τρέχουν μέσα στην ζωή σας, σας έχουν αγγίξει. Υπάρχει μια κατάσταση που θα σας εντυπωσιάσει. Μια κακή σας συνήθεια θα την κόψετε.