Η τράπουλα της Ημέρας – Κυριακή 16/02

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ       

Σχόλια θα έχετε από τον άνθρωπο σας, σε ύφος ζήλιας. Πιθανόν και να χρειάζεται τώρα από την δική σας την μεριά να κινηθείτε, να κάνετε κάτι περισσότερο, έτσι ώστε να προσφέρετε παραπάνω επικοινωνία και ασφάλεια στην σχέση σας.

Ταύρος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Κάτι έχει αλλάξει μέσα στην ψυχή σας, και τώρα αισθάνεστε ότι πρέπει και να διορθώσετε καταστάσεις μέσα στην καθημερινότητα σας, που σας έχουν ενοχλήσει. Σε επόμενα βήματα, μερικοί ίσως και να κάνουν ένα εξπρές ταξίδι, για να δουν τον αγαπημένο τους.

 

Δίδυμοι Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Δεν υπάρχει περίπτωση εσείς να αλλάξετε κάτι, αν πρώτα το ταίρι σας, δεν σας δώσει αυτά που του έχετε ζητήσει. Όλο το υπόλοιπο του Φεβρουαρίου, θα σας φέρει πιο κοντά μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις και τελικές αποφάσεις.

 

Καρκίνος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ         

Τέλος ανάδρομου και τα ερωτικά συναισθήματα, έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.  Παλιοί και νέοι σύντροφοι, θα σας αναζητήσουν και θα σας προσφέρουν πολλά. Κρατήστε ωστόσο μικρό καλάθι, και μάλλον θα καταλάβετε ότι θέλει πια μόνο την ηρεμία σας.

Λέων ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα φέρει στον δρόμο σας  χρήμα και προσωπικές επιτυχίες, που σίγουρα θα σας κάνουν να δείτε την ζωή σας, με μια πιο αισιόδοξη ματιά. Σε λίγες ημέρες, θα έχετε και μια απρόσμενη επίσκεψη από τον πρώην σας.

 

Παρθένος ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Μια καλή παρέα, ζητάτε αυτόν το διάστημα και όχι κάποιον σύντροφο. Αν τελικά υπάρχουν φλερτ, φροντίστε να κρατήσετε την εικόνα σας ακέραια και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας. Από τον Μάρτιο.. κάτι αλλάζει θετικά και στα εργασιακά σας.

 

Λέων ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Κρατηθείτε μακριά από άτομα και τις προσωπικές τους ιστορίες, που δεν μπορούν να σας προσφέρουν αυτό που θέλετε. Δεν σας νοιάζει να είστε μόνοι σας, απλά δεν είστε και τα ζώδια που θα κάνετε εκπτώσεις στην καρδιά σας.

 

Ζυγός ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Αυτά που έχετε βάλει σαν στόχο σας, θα τα καταφέρετε και τώρα χρειάζεται να δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε στην καθημερινότητα σας.  Το ταίρι σας, είναι μόνιμα κοντά σας, και σας απλώνει χείρα βοηθείας σε ότι και να χρειαστείτε.

 

Σκορπιός ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Με την Αφροδίτη να κάνει ουσιαστικές όψεις στον τομέα της αγάπης εσείς, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να βρείτε τις ισορροπίες με το πρόσωπο που αγαπάτε. Τώρα και οι χωρισμένοι θα έχουν ευκαιρίες για άμεση επανένωση.

 

Τοξότης ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Σε δράση ερωτική σας βρίσκει αυτό το χρονικό διάστημα, όπου και θα καταφέρετε να βρείτε το μονοπάτι προς την καρδιά του ατόμου που θέλετε. Ακόμη και εσείς που τώρα είστε απόμακροι από το ταίρι σας, θα δείτε ότι οι παρεξηγήσεις θα προσπεραστούν.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Οι επαγγελματικές σας κατακτήσεις και οι δημόσιες σχέσεις, έχουν φέρει στον δρόμο σας,  φλερτ και νέα πρόσωπα, που ήδη σας έχουν δείξει την προτίμηση τους. Πιθανόν και κάποιος να προσπαθήσει και να σας πλησιάσει πιο πολύ!

Υδροχόος ΤΟ ΟΧΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μην αφήνεστε στα θέλω και στις ανάγκες του συντρόφου σας, χωρίς να βάζετε τα όρια σας. Υπάρχουν στιγμές που μάλλον και αδικείστε. Από τον Μάρτιο, όσοι είναι ακόμη μόνοι θα βρουν μια νέα αγάπη, στον κοινωνικό τους περίγυρο.

 

Ιχθείς ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Κρατήστε τα αυτιά σας τεντωμένα και την προσοχή σας προς όλες τις κατευθύνσεις. Το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε ερωτικά έχει ήδη δηλώσει στις κοινές σας παρέες, ότι θέλει να σας κερδίσει και να σας κάνει το ταίρι του.