Ερωτικά ΤΑΡΩ – Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24/02-01/03

Για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Με τόσα που έχετε πάθει στο παρελθόν σας, δεν σας επιτρέπεται πια να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας, μέσα από λαθεμένες ερωτικές επιλογές. Προτάσεις πάντως σας έρχονται πολλές και ποικίλες.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Αισθάνεστε ότι υπάρχει η αληθινή ανάγκη μέσα στην σχέση σας, να γίνουν μερικοί διάλογοι και κάπως έτσι οι προθέσεις και από τις δύο μεριές να ξεκαθαρίσουν! Έκτακτα χρήματα έρχονται από παλιά σας εργασία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Πολλά τα υπονοούμενα τα ερωτικά, που πέφτουν στα αυτιά σας από ένα άτομο που ξέρετε ότι καιρό τώρα σας θέλει. Μέσα την επόμενη εβδομάδα -24/02, θα προκύψουν και κάποιες πιο προσωπικές συναντήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι σκέψεις σας είναι στατικές. Δεν θέλετε να πάτε πιο κάτω την αισθηματική σας ζωή, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσετε με όλες τις εκκρεμότητες σας από το παρελθόν που προσεχώς θα σας επισκεφτεί.

 

ΛΕΩΝ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Μην πείτε και εξομολογηθείτε όλα τα βαθύτερα σας συναισθήματα στον άνθρωπο που τώρα – προσφάτως έχετε γνωρίσει. Ακόμη και εσείς δεν είστε σίγουροι για το τι θέλει από εσάς! Πάντως είστε από τους ευνοημένους της εποχής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Προστατέψτε την σχέση και τον άνθρωπο σας από τα μάτια και τις γλώσσες αυτών που σας κυκλώνουν. Οι μέρες πιθανόν και να δώσουν πρακτική ευκαιρία για μια μικρή απόδραση που θα σας ανανεώσει.

ΖΥΓΟΣ : Τ Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μπορεί να είστε βαθιά ερωτευμένοι αλλά ακόμη μην πιέσετε τον άνθρωπο σας, για να σας μιλήσει – δράσει στον ίδιο τόνο. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει ποια θα είναι η πορεία αυτής της σχέσης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΣΤΕΡΙ

Εσείς που ζείτε μια μπερδεμένη ερωτική ζωή, να είστε σε μια ετοιμότητα καθώς τα άτομα που είναι μέσα στην καρδιά σας, θα σας πιέσουν προκειμένου να δώσετε εδώ και τώρα μια απάντηση που θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Θα πρέπει οι συμπεριφορές σας σε αυτό το στάδιο, σε αυτήν την καινούργια σας γνωριμία, να είναι πιο κάθετες έτσι ώστε να περάσετε όλα τα σωστά σας μηνύματα και αληθινές σας προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Ότι και να σας ενοχλεί αυτήν την εποχή από την μεριά του συντρόφου σας, αλλά και τυχόν του κύκλου του, μπορείτε να το εκφράσετε και να βρεθούν οι λύσεις, που θα σας ισορροπήσουν σαν ζευγάρι.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Υπάρχουν νεύρα και πολλή ένταση, μέσα στον δεσμό σας και αυτό είναι κάτι που καιρό τώρα, έχει χαλάσει το ερωτικό κλίμα με τον αγαπημένο σας. Βρείτε τις λύσεις και απομακρύνετε τα τρίτα άτομα που σας μπερδεύουν.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αν συνεχίσετε μόνο να κάνετε παράπονα στον άνθρωπο σας, χωρίς και από την μεριά σας, να δίνετε και κάποιες λύσεις, δεν θα έχετε καμία πρόοδο. Εσείς που είστε μόνοι, αποφύγετε τις ξανα-ζεσταμένες ιστορίες.