Ερωτικό Ωροσκόπιο – Προβλέψεις Μαρτίου

Για όλα τα ζώδια:

Κριός

Μόνο καλύτερα θα είναι τα πράματα στην καθημερινότητα σας, και σίγουρα θα βρείτε τους τρόπους που θα ξεφύγετε με τον άνθρωπο σας, από την μακροχρόνια ρουτίνα. Εσείς που ακόμη δεν έχετε βρει το ταίρι σας, προετοιμαστείτε για ένα κεραυνοβόλο έρωτα, στα μέσα του μήνα.

Τυχερή ημερομηνία:  05 Μαρτίου

Ταύρος

Δεν θα δώσετε περισσότερη σημασία και χρόνο σε άτομα που δεν σας έχουν επιστρέψει κάτι ανάλογο. Οι μέρες του νέου μήνα, είναι γεμάτες από επαγγελματικές προκλήσεις που θα σας φέρουν χρήμα και σίγουρα μια πολλή καλύτερη ψυχολογία.  Οι ελεύθεροι μέχρι ο Ήλιος να φτάσει στον Κριό, σίγουρα θα έχουν ερωτευτεί.  

Τυχερή ημερομηνία: 10 Μαρτίου

 

Δίδυμοι

Σκέψεις και συναισθήματα έχουν μπερδευτεί σίγουρα, μέσα σας… αλλά πια δεν έχετε και τον απαιτούμενο χρόνο για να τα αναλύσετε για πολύ ακόμη! Τα πράματα μέσα στην σχέση σας έχουν αλλάξει και τώρα πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, που θα είναι και αυτές που θα καθορίσουν το μέλλον σας.

Τυχερή ημερομηνία:  14 Μαρτίου

 

Καρκίνος                 

Με τον ανάδρομο Ερμή, από την πρώτη ημέρα κιόλας του Μαρτίου εσείς θα καταφέρετε να ξεπεράσετε πολλές από τις αναστολές σας και να βρείτε τις λύσεις για εργασία και προσωπική ζωή. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, θα έχουν φρέσκα πρόσωπα να τους προσεγγίζουν και να τους ζητούν κάτι περισσότερο… ίσως και μια σχέση!

Τυχερή ημερομηνία:  12 Μαρτίου

 

Λέων

Οικονομική τύχη φέρνει αυτός ο νέος μήνας, στον δρόμο σας. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε, μέσα στην εργασία και την οικογένεια σας. Σε δεύτερο τόνο εσείς που έχετε βρει μια καινούργια προσωπικότητα που σας γοητεύει, τότε κάντε και τα επόμενα βήματα που θα σας φέρουν και πιο κοντά.

Τυχερή ημερομηνία: 18 Μαρτίου

Παρθένος

Δεν είστε σε καμία περίπτωση έτοιμοι, για να κάνετε το επόμενο βήμα με τον σύντροφο σας, και μάλλον αυτό σας έχει κάνει να είστε σε μια απόσταση ο ένας από τον άλλον! Με τον Ήλιο να περνάει στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, … εσείς θα καταφέρετε να λύσετε τις διαφορές σας και να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στα συναισθήματα σας.

Τυχερή ημερομηνία:  22 Μαρτίου

 

Ζυγός

Καλείστε να είστε πιο προσεχτικοί, στις επόμενες σας επιλογές κυρίως τις αισθηματικές. Τώρα που έχετε και πολλά άτομα γύρω σας, μπορείτε να δείτε τι σας ταιριάζει, και από τι πρέπει να απομακρυνθείτε μόνιμα. Στην εργασία σας, κάποιες παλιότερες παρεξηγήσεις, σίγουρα θα λήξουν  υπέρ σας.

Τυχερή ημερομηνία:  23 Μαρτίου

 

Σκορπιός

Συμβαίνουν πολλά μέσα στην εργασία και στην προσωπική σας ζωή, που οι περισσότεροι την έχετε κοινή. Είναι ένα όμως ιδεατό χρονικό διάστημα,  που μπορείτε να συζητήσετε και να λύσετε όλες αυτές τις αγκυλώσεις. Οι πιο τυχεροί όλων είναι οι ελεύθεροι που θα καταφέρουν άμεσα να βρουν μια καινούργια αγάπη, που θα ξανα-ζεστάνει την καρδιά τους.

Τυχερή ημερομηνία:  30 Μαρτίου

Τοξότης

Από τις αρχές του Μαρτίου, θα δείτε θεαματικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, σε όποιο στάδιο και να βρίσκεται. Οι χωρισμένοι θα έχουν ευκαιρίες για συνάντηση και πιθανόν οι επανασυνδέσεις, να κάνουν την εμφάνιση τους. Οι εν σχέση με χιλιομετρική απόσταση, θα καταφέρουν άμεσα να βρουν λύση για το θέμα αυτό.

Τυχερή ημερομηνία:  02 Μαρτίου

 

Αιγόκερως

Εσείς έχετε στην διάθεση σας 3 εβδομάδες, μέχρι ο Ήλιος, να χτυπήσει την πόρτα του Κριού. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε σκεφτεί και σε κάθε επίπεδο, πως θέλετε να κινηθείτε σε εργασιακά και οικογενειακά ζητήματα. Οι δεσμευμένοι ίσως και να σκεφτούν για μετοίκηση ή έναν ακόμη απόγονο!

Τυχερή ημερομηνία:  09 Μαρτίου

 

Υδροχόος

Πολλές οι υποχρεώσεις που έχετε, να ολοκληρώσετε αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον έχετε ξεχάσει σε δεύτερη μοίρα την σχέση και τον άνθρωπο σας. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, εσείς που έχετε αποφασίσει να παντρευτείτε, ίσως και να το σκεφτείτε εκ νέου.

Τυχερή ημερομηνία:  17 Μαρτίου

Ιχθείς

Εκπλήξεις οικονομικού περιεχομένου, θα έρθουν στο μονοπάτι σας, και μάλλον θα χρειαστεί και να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, έτσι ώστε όλα να τα προλάβετε. Επίσης, στην αισθηματική σας σχέση, μπορεί  να υπάρχουν κάποια σύννεφα, αλλά θα χαθούν μέσα από την προσπάθεια σας.

Τυχερή ημερομηνία: 15 Μαρτίου