Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ποιος σας έχει ερωτευτεί κρυφά?

Προβλέψεις για τον Μάρτιο:

Κριός : TO ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι όλα είναι δύσκολα μέσα στον δεσμό σας και ότι πρέπει πια, να μιλήσετε πολύ πιο σοβαρά με τον άνθρωπο σας. Μην διστάσετε να αναφέρετε θέματα που χρειάζονται άμεσα λύση. Στην εργασία σας, υπάρχουν λόγια που πρέπει να αποφύγετε.

Ταύρος : ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Μια εξαιρετική εβδομάδα 24/02 ξεκινάει για το ζώδιο σας, και με όλη την δυναμική που σας προσφέρει η Νέα Σελήνη. Τώρα χρειάζεται και η δική σας παρουσία, έτσι ώστε να λυθούν προβλήματα σε οικογένεια και εργασία. Σε επόμενο βήμα… θα έρθετε και πιο κοντά σε μια ιδιαίτερη γνωριμία.

Δίδυμοι : ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Φρέσκα καλά νέα θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, που τώρα είναι σε μια πιο σταθερή φάση ζωής, που μπορεί να σας υποστηρίξει σε όλα αυτά που του έχετε ζητήσει. Εσείς που ακόμη είστε σε μια μοναχική πορεία, πιθανόν και άμεσα να κάνετε μια σπουδαία γνωριμία.

Καρκίνος : Ο ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Πολλά αυτά που πρέπει να διαχειριστείτε, αυτές τις ημέρες σε επάγγελμα και αισθηματική ζωή. Μερικοί από εσάς μόλις εισέλθει ο Μάρτιος, θα έχουν κάποιες ειδήσεις από μια παλιά τους αισθηματική υπόθεση… που ακόμη έχει πολλά να δώσει!

Λέων : ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Μόνο κερδισμένοι είστε που τώρα, βιώνετε μια ερωτική μοναξιά. Έχετε σίγουρα βρει την ισορροπία σας και πολλά από τα τρίτα ζητήματα σας, τα έχετε λύσει. Οι έρωτες και τα πάθη, θα σας αναζητήσουν από το δεύτερο 10ήμερο του νέου μήνα και μετά… και με μεγάλη ένταση.      

Παρθένος : ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά σε άτομα, που ναι μεν σας έχουν ενθουσιάσει αλλά δεν τα ξέρετε και τόσο καλά. Μόνο ο χρόνος και οι δράσεις τους, θα σας αποδείξουν τι μπορούν να σας προσφέρουν. Επίσης, αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε δουλειά και φίλους.

Ζυγός : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Ξέρετε ότι το άτομο που αγαπάτε, έχει διάφορα προβλήματα με τα οικονομικά του, αλλά και το αισθηματικό του παρόν. Δεν χρειάζεται από την δική σας την μεριά να πιέζετε, παρά μόνο να παρατηρείτε τις όποιες εξελίξεις. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα δείτε πολλά και ενδιαφέροντα.

Σκορπιός : ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Έχετε καταφέρει να νικήσετε όλα τα φαντάσματα και τις εμμονές του παρελθόντος, και τώρα κινείστε μέσα και μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι εν σχέση που αποφασίζουν για οικογένεια, καλύτερα να δουν και πιο αναλυτικά τα οικονομικά τους δεδομένα.

Τοξότης : ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Μια γεμάτη εβδομάδα που θα καταφέρετε να ξεφύγετε από καταστάσεις και λάθη, που μόνο σας κρατούν πίσω. Τώρα υπάρχουν και οι οικονομικές δυναμικές για να πάτε με τον άνθρωπο σας, πιο κάτω ακόμη και μέσα σε αυτόν τον χρόνο… σε έναν γάμο – οικογένεια.

Αιγόκερως : ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Μην σας απασχολεί ακόμη, τι κάνει ο σύντροφος σας ο πρώην με την προσωπική του ζωή. Εσείς θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες – γνωριμίες, που μπορείτε να ξανα-φτιάξετε την ζωή σας. Προτάσεις που θα σας έρθουν από τον εργασιακό σας τομέα, σκεφτείτε τες εις βάθος.

Υδροχόος : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μην λέτε σε όλους τους οικείους σας, τι συμβαίνει μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Δεν χρειάζεται και σίγουρα αυτό μπορεί και να φέρνει τον άνθρωπο σας σε πολύ δύσκολη θέση. Τα όποια προβλήματα σας, μπορείτε να τα λύσετε μόνο μεταξύ σας.

Ιχθείς : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Θα δεχτείτε ιδιαίτερη πίεση από το παρελθόν για να μπείτε σε μια διαδικασία επανασύνδεσης. Εσείς ξέρετε πως είναι τα πράματα μέσα σας, άρα μην πιεστείτε για να δώσετε τις τελικές σας αποφάσεις. Όπως και να έχουν οι καταστάσεις, εσείς έχετε πια αλλάξει σε πολλά.