Αγγελικές Κάρτες – Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο

Προβλέψεις για όλους:

Κριός   Ακούγοντας 

Το πρόγραμμα σας είναι βαρυφορτωμένο. Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου… θα έχει πολλά να σας προσφέρει και εσείς θα πρέπει να  έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες. Νέοι έρωτες σας προσεγγίζουν.

Ταύρος Η Πρόθεση 

Η πολυπροσωπεία που έχετε υποστεί, από άτομα που έχετε στο παρελθόν αγαπήσει, σας έχει κάνει τώρα ιδιαίτερα καχύποπτους σε όλα αυτά τα νέα πρόσωπα, που είναι γύρω σας και σας πολιορκούν.

 

Δίδυμοι Η Θεραπεία

Το σύμπαν είναι υποστηρικτικό για όλα τα θέματα, που τρέχουν μέσα στην καθημερινότητα σας. Τώρα και εσείς από την δική σας την μεριά θα πρέπει και κινήσετε λίγο παραπάνω τα νήματα, με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

 

Καρκίνος Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Κρατηθείτε μακριά από άτομα που δεν ξέρετε τι πιθανόν να θέλουν από την καρδιά σας. Σίγουρα έχετε περάσει πολλά στο παρελθόν, και το τελευταίο που σας χρειάζεται είναι να πονέσετε χωρίς λόγο.

Λέων Τα Νέα Ξεκινήματα 

Θα πρέπει να τρέξετε λίγο πιο γρήγορα τις αποφάσεις σας, γύρω από σχέσεις και συνεργασίες. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του Χειμώνα, θα έχουν για εσάς, εκπλήξεις που δεν πρέπει να πάνε χαμένες.

 

Παρθένος Τα Παιδιά

Δηλώνετε απόλυτα θυμωμένοι, με όλα αυτά που σας έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες, στον δεσμό σας. Μην κάνετε ακόμη κάτι, απλά να περιμένετε τον αγαπημένο σας, να πάρει κάποιες σχετικές πρωτοβουλίες.

 

Ζυγός Η Μελέτη

Μην αναβάλετε κάποια πράματα που πρέπει να κάνετε τώρα, απλά και μόνο για να περιμένετε πότε το συντροφικό σας έτερο, θα ενεργοποιηθεί. Ίσα ίσα η δική σας η δράση, θα παρασύρει και την άλλη πλευρά.

Σκορπιός Η Φιλία

Χρήμα και σχετικές ευκαιρίες επαγγελματικές, σας πλησιάζουν από την νέα εβδομάδα, και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει πρακτικά στο να ξεπεράσετε κάποια οικογενειακά – κληρονομικά σας θέματα.

 

Τοξότης Η Συγχώρεση

Από τα πολλά που σας λέει ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ερωτικά, εσείς ακόμη δεν έχετε δει τίποτα πρακτικό. Τα χρονικά σας όρια είναι σαφή, και μέχρι το τέλος του Ιχθύ, θα έχετε ανακοινώσει τις αποφάσεις σας.

 

Αιγόκερως Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Θέλετε να τακτοποιήσετε πολλά σημαντικά θέματα, έτσι ώστε να μειωθούν τα προβλήματα μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάποιο πρόσωπο σας εκτιμά υπερβολικά, και θέλει να σας το δείξει σε όλους τους τόνους.

 

Υδροχόος Η Νέα Αγάπη

Μην παρασυρθείτε από λόγια και υποσχέσεις που έρχονται από το παρελθόν σας. Πολλά πρόσωπα θέλουν να είναι κοντά σας, και κάποιο ήδη σκέφτεται να σας κάνει μια ερωτική εξομολόγηση.

Ιχθείς  Ο Φύλακας Άγγελος

Οι προσωπικές σας επιθυμίες θα ολοκληρωθούν μέσα από την βοήθεια του συντρόφου σας, που μάλλον σκέφτεται καιρό τώρα, να σας προτείνει να κάνετε κάποια βήματα πιο μόνιμα-επίσημα μέσα στον Μάρτιο!