Ερωτική ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Δευτέρα 24/02

Ερωτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Έχετε δώσει κάποιες υποσχέσεις, στον άνθρωπο σας που θα τις κρατήσετε….και λίαν συντόμως θα του ζητήσετε να κάνει κάτι ανάλογο για εσάς και την σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Μην κάνετε δηλώσεις στους γύρω σας, για οτιδήποτε καινούργιο συμβαίνει μέσα στην ζωή σας. Ακόμη και εσείς δεν έχετε βρει τις ισορροπίες, άρα δεν θέλετε και πέριξ σας αντιζηλίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είναι μια καλή περίοδος για εσάς, που θα βρείτε τον χρόνο και τον τρόπο τον σωστό πλέον, με τον σύντροφο σας, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσετε τι θέλει καθείς από τον άλλον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αλλαγές πολλές και θετικές να περιμένετε αυτές τις ημέρες, στον εργασιακό σας τομέα και που θα πρέπει, σε κάθε επίπεδο να δείξετε την ωριμότητα και την σοβαρότητα σας.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μάλλον είστε λίγο μπερδεμένοι με όλα αυτά που κατά καιρούς, σας ανακοινώνει το ταίρι σας, και που πρέπει να τα διαχειριστείτε μέσα από το δικό σας πρίσμα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Πολλές οι επικοινωνίες που θα έρθουν από το παρελθόν σας, αυτές τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Οι προσκλήσεις που θα λάβετε είναι για άμεσα επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Σε συμφωνία θα έρθετε με το ταίρι σας, σε όλα αυτά τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για το επόμενο διάστημα και μέχρι να κλείσει αυτό το δύσκολο  διάστημα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Στους λόγους σας θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι και σαφείς…καθώς έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες θέματα στην εργασία και στην ερωτική σας σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δείξτε την αξία σας, μέσα από τις πράξεις στον άνθρωπο που αγαπάτε. Είναι το μόνο που τώρα θα σας φέρει πιο κοντά και σε μια πιο στενή μόνιμη επικοινωνία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

 

Θα πρέπει να μετριάσετε την ένταση που έχετε με το πρόσωπο που αγαπάτε, καθώς πια και οι δύο σας… έχετε καταλάβει ότι είστε αντιθετικοί σαν προσωπικότητες. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Προξενιά σας πλησιάζουν και τώρα θα χρειαστεί και να είστε πιο επιλεκτικοί, από κάθε άλλη φορά στην ζωή σας. Υπάρχουν και κάποια οικονομικά νέα που θα σας δώσουν λύσεις.

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Πριν να έρθει ο Μάρτιος, κάποιος παλιός σας ερωτικός γνώριμος, θα σας αναζητήσει. Δεν είναι φιλική η προσέγγιση του, αλλά μόνο για να τα ξαναβρείτε σαν ζευγάρι.