Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 24/02/2020

Για όλους:

Κριός Εφτά Κούπα

Δεν έχετε και πολλά ακόμη να δείτε από το άτομο που κάποτε σας τράβηξε την προσοχή. Τώρα είναι και η πιο σωστή ώρα των τελικών σας αισθηματικών αποφάσεων.

Ταύρος Έξι Καρό

Δεν δείχνετε και πολύ χαρούμενοι, από το σύνολο των δράσεων του ατόμου που έχετε κοντά σας.  Δώστε τον απαιτούμενο χρόνο, κάντε όλες τις απαραίτητες συζητήσεις, και προσεχώς πάρτε τις αποφάσεις σας.

Δίδυμοι Δέκα Καρό  

Αν έχετε σκοπό να μιλήσετε σε κάποιον πρώην σας, για επανασύνδεση το ιδανικό θα ήταν πρώτα και διακριτικά να ψάξετε, για το αν έχει ήδη στην ζωή του κάτι καινούργιο. Όλα τα άλλα θα σας είναι εύκολα.

Καρκίνος  Εννέα Κούπα

Δεν έχετε χρόνο για να προσφέρετε σε άτομα που δείχνουν ότι κινούνται σε διαφορετικές συχνότητες από εσάς. Ούτως ή άλλως εσείς θα βρείτε νέα αγάπη, μέσα στον Μάρτιο!

Λέων Εννέα Μπαστούνι          

Δεν χρειάζεται να εξηγήσετε σε κανέναν, το τι θέλετε.  Αυτός που σας έχει ερωτευτεί, μπορείτε να βρει τους σωστούς τρόπους για να σας προσεγγίσει και να σας κατακτήσει.

Παρθένος Δέκα Μπαστούνι

Εσείς δεν είστε από τα ζώδια που θα ακολουθήσουν τους κανόνες των άλλων.  Μπορεί η εποχή να σας βρίσκει σε μια ερωτική δυσκολία, αλλά μόνο μέσα από την  υπομονή θα την ξεπεράσετε.

Ζυγός  Έξι Κούπα

Έχετε πια χορτάσει την αχαριστία σε όλη την μορφή της. Είστε σίγουροι ότι το άτομο που υπάρχει κοντά σας, αν δεν κάνει κάτι σημαντικό πιθανόν και να θελήσετε να χωρίσετε.

Σκορπιός Τέσσερα Σπαθί

Οι όποιες αποφάσεις που θέλετε να ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας, θα τον ταρακουνήσουν! Είναι και ο μοναδικός πια τρόπος, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί και να κάνει κάτι περισσότερο για την σχέση σας.

Τοξότης Εφτά Καρό

Υπάρχουν διάφορες σκέψεις για το πώς θέλετε και πως πρέπει τελικά να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που έχετε στο στόχαστρο σας. Σίγουρα ρίξτε και μια ματιά στα οικεία του περιβάλλοντα.

Αιγόκερως Δύο Κούπα

Τα δίκτυα του έρωτα που έχει ρίξει κάποιος στον δρόμο σας, μάλλον σας έχουν πιάσει. Μέχρι και το τέλος του Φεβρουαρίου, θα έχετε προτάσεις που θα σας ανανεώσουν αισθηματικά.

Υδροχόος Οχτώ Σπαθί

Σαφώς και υπάρχουν πολλές ακόμη και μεγάλες ελπίδες για να επανασυνδεθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα μιλήσετε ανοιχτά.

Ιχθείς Δύο Σπαθί  

Αισθάνεστε ότι δεν έχετε τίποτα κοινό με τον σύντροφο σας πλέον. Κάτι ανάλογο υπάρχει και στο μυαλό του, που θέλει να κάνει ακόμη μια μεγάλη προσπάθεια για να σας κερδίσει εκ νέου.