02-08/03 Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Για όλα τα ζώδια:

Κριός

Κάποιος που έχει ήδη δεσμεύσεις πάνω του, θα σας πλησιάσει αισθηματικά. Το ξέρετε. Μην κάνετε κάποιο λάθος. Μέσα στον τρέχοντα νέο μήνα, κάτι καινούργιο έρχεται και σας βγάζει από την συνειδητή σας μοναξιά.

Ταύρος

Μην αντιστέκεστε σε αυτό που αισθάνεστε. Υπάρχουν ακόμη κάποια πρακτικά προβλήματα για να φτάσετε εκεί που θέλετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά μέσα στον μήνα, θα ανοίξουν οι δρόμοι. Ειδήσεις θετικές θα έχετε για ένα νομικό σας θέμα.  

 

Δίδυμοι

Με πολλές σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, αυτές τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να βρείτε τις σωστές λύσεις που θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο που τόσο καιρό έχετε ερωτευτεί πολύ.

 

Καρκίνος                 

Ακουμπάτε μια επανασύνδεση και αυτό ήδη σας κάνει νευρικούς. Έχετε περάσει δύσκολα και μάλλον δεν είστε και στα καλύτερα σας για να δώσετε ευκαιρίες. Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα έχετε πίεση και παρατεταμένη πολιορκία.

 

Λέων

Διαχειριστείτε αυτό που ζείτε με τον άνθρωπο σας, μέσα από ωριμότητα καθώς τώρα είστε και οι δύο σε μια καλύτερη φάση ζωής που μπορείτε να κάνετε και τα επόμενα σας βήματα, ακόμη και για την δημιουργία οικογένειας.

 

Παρθένος

Έχετε πέσει λίγο ψυχολογικά καθώς αυτός που έχετε μέσα στην καρδιά σας, δεν έχει ακόμη δώσει σινιάλο. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα βρεθείτε σε κάποιο κοινό σας στέκι. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις που θα σας φέρουν και πιο κοντά επιτέλους!

Ζυγός

Θέλετε να φύγετε πρώτοι, από μια προβληματική σχέση. Αυτό είναι λάθος σαν φιλοσοφία. Υπάρχουν θέματα και στην μεριά του συντρόφου σας, που από τις αρχές όμως του Κριού 21/03 θα υποχωρήσουν. Μέσα από την υπομονή σας, πολλά θα αλλάξουν.

 

Σκορπιός

Δεν είναι όλοι ίδιοι, και σίγουρα επειδή έχετε περάσει δύσκολα στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε απορριπτικοί με τα νέα πρόσωπα που σας πλησιάζουν. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, θα έχετε προτάσεις για σχέση.

 

Τοξότης

Τα ερωτικά παιχνίδια που παίζετε δεν είναι και τα καλύτερα. Πιθανό και στο τέλος αυτής της περίπλοκης κατάστασης κάποιος που δεν ευθύνεται να πληγωθεί. Κάτω από ώριμη σκέψη, πάρτε λοιπόν τις αποφάσεις σας.

 

Αιγόκερως

Εκπλήξεις αισθηματικές θα έχετε το προσεχές Σαββατοκύριακο 7+8/03. Κάποιος από το παρελθόν σας, θα σας ψάξει. Έχουν συμβεί στην ζωή του, πολλές ανατροπές και έχει μείνει πια ερωτικά μόνος. Άρα είναι μια καλή ευκαιρία για επανασύνδεση.

Υδροχόος

Περιμένετε καιρό τώρα, κάποια αλλαγή ή και συζήτηση με τον άνθρωπο σας που θα λύσει και μια σειρά από τις απορίες που έχετε για το κοινό σας μέλλον. Εσείς που έχετε διπλές καταστάσεις, έχει έρθει η ώρα για να μην ρισκάρετε άλλο.

 

Ιχθείς

Το ταίρι σας, με τα πολλά του λόγια και τις λίγες του πράξεις, σας έχει και πάλι πληγώσει. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα συναντηθείτε μέσα από τις δικές του προτάσεις. Εσείς οι ελεύθεροι αγνοήστε σινιάλα που έρχονται από το παρελθόν σας.