Ερωτικά Ταρώ – Προβλέψεις Δευτέρα 02/03

Ερωτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν ακόμη άτομα, που να μπορούν να γοητεύσουν την καθημερινότητα σας. Τώρα καλείστε να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, για να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τους φίλους και τους γνωστούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Έχετε μπροστά σας, και ειδικά από την ερχόμενη εβδομάδα μικρο-μετακινήσεις και δρομολόγια που έχουν να κάνουν με την οικογένεια ή τον σύντροφο σας. Οι μέρες θα φέρουν και κάποιες απρόσμενες συναντήσεις με παλιούς φίλους!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Από σήμερα και μέχρι την αρχή του Κριού, θα έχετε εκπλήξεις σε κάθε τομέα της καθημερινότητας σας. Τώρα θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να δείτε τι χρειάζεται μέσα στην σχέση και την δουλειά σας, να βελτιώσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Είναι πραγματικά ζήτημα, μερικών ημερών, για να συναντήσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε. Πολλά έχουν αλλάξει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και πλέον εσείς οι δύο μπορείτε να καθορίσετε το μέλλον σας.

 

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Όλες αυτές οι τροποποιήσεις, που έχετε κατά καιρούς προτείνει στον σύντροφο σας, από το τέλος του Ιχθύ, θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα. Πιθανό και κάποιες επανασυνδέσεις, να κάνουν την εμφάνιση τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Το ταίρι σας, θα αρχίσει σιγά – σιγά, να σας κάνει έμμεσες αναφορές για το μέλλον σας, ίσως και κάτω από μια επίσημη δέσμευση. Ακόμη όμως τα οικονομικά σας, όλο αυτό δεν μπορούν να το υποστηρίξουν, άρα πάρτε τον χρόνο σας.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Αν δεν είστε πια και τόσο σίγουροι για αυτά που θέλετε, να πετύχετε μέσα στον δεσμό σας, καλύτερα να μην τα αναφέρετε! Αυτόν τον νέο μήνα που όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό σας, μιλήστε με επιχειρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Τηλέφωνα και μηνύματα θα δεχτείτε από τον σύντροφο σας, που δείχνει ότι θέλει να αλλάξει όλο αυτό που ζείτε και σίγουρα μέσα από προτάσεις, που θα κλείσουν το στόμα σε πολύ κόσμο, που ήδη σας σχολιάζει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, αν εσείς πρώτα δεν κάνετε κάτι που να σας γεμίζει. Η σχέση σας, σίγουρα έχει πολλά προβλήματα και μάλλον τώρα έχει έρθει το σωστό σημείο, για να μιλήσετε ανοιχτά στον άνθρωπο σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ  

Δεν έχετε καμία σχέση, με αυτά που τρέχουν μέσα στην ζωή του συντρόφου σας και μάλλον θα πρέπει και να κρατηθείτε μακριά, από όλους αυτούς, που σας ενοχλούν με τα λόγια και τις ακατανόητες πράξεις τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εκδρομές και ταξίδια, περιμένουν μια μερίδα του ζωδίου σας, που χρειάζεται μια ανανέωση. Πιο τυχεροί όλων αυτοί που είναι μόνοι τους, και τώρα ζητούν να βρουν μια καινούργια αγάπη, που θα τους αλλάξει την ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Κρατηθείτε μακριά, από καταστάσεις που σας βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Τώρα όλα αυτά που σας ενοχλούν θα παραμεριστούν. Καλείστε να βάλετε και σε μια σειρά την ερωτική σας ζωή, που έχει σίγουρα χάσει την ισορροπία της.