Η τράπουλα της Ημέρας – Δευτέρα 02/03

Ερωτικές προβλέψεις:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός  ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που θα καταφέρετε άμεσα, να έρθετε και πάλι σε μια καλή επικοινωνιακή συνεννόηση με τον άνθρωπο που αγαπάτε, για να είστε μαζί  και μόνιμα.

Λέων ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν φαίνεται να είστε και τόσο πια ευχαριστημένοι, από όλα αυτά που σας έχει πει το ταίρι σας, καθώς ακόμη δεν έχετε δει και τις πράξεις. Οι μέρες θα έχουν πολλές και αναλυτικές συζητήσεις.

 

Τοξότης ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Και πάλι η εποχή, σας βρίσκει μέσα σε μπερδεμένες σκέψεις για τον πρώην σας, που προσπαθεί μέσα από τους κοινούς σας γνωστούς να σας μιλήσει… για να του δώσετε μια ακόμη αισθηματική ευκαιρία.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχουν βγει από σχέσεις και τώρα ζητούν πραγματικά την ησυχία τους. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα καταφέρετε να βρει μια νέα αγάπη, κοντά στις προδιαγραφές σας.

 

Παρθένος ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Φιλίες και συναισθήματα, έχουν μπερδευτεί και μάλλον είστε σε μια πολλή δύσκολη θέση, όπου και πρέπει να δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις. Πιθανόν και αυτό να μην είναι και τόσο απλό!

Αιγόκερως ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Θα υπάρξει μια τυχαία συνάντηση με τον πρώην σας ή με το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Υπάρχουν πολλά νέα που θέλει να σας μεταφέρει.  Από την μεριά σας μην πάρετε ακόμη κάποια ξαφνική πρωτοβουλία.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Δεν θέλετε να χαρίσετε και άλλον από τον χρόνο σας, σε κάποιον που δεν έχει σεβαστεί τον χρόνο και την προσφορά σας. Μια γεμάτη εβδομάδα πλησιάζει όπου και θα έχετε πολλές ανατροπές.

 

Ζυγός ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μην αφήνεστε μόνο σε αυτά που ζητούν οι άλλοι, και όλοι αυτοί που είναι στον κύκλο σας. Οι μέρες είναι γεμάτες, από καταστάσεις στην εργασία και την ερωτική σας ζωή, που πρέπει να τις λύσετε.

 

Υδροχόος ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Προβληματισμένοι είστε με όλα αυτά που έχετε ακούσει από τον σύντροφο σας, που έχει και αυτός τα δικά του ζητήματα. Πιθανόν και να πρέπει τώρα να δείξετε την κατανόηση και την υπομονή σας.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι γύρω από μια καινούργια γνωριμία, που έχει κάτι διαφορετικό να σας προσφέρει. Σίγουρα μην κάνετε κάτι ακόμη παρορμητικό!

Σκορπιός ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Δεν είστε έτοιμοι για συγκατοικήσεις, γάμους και παιδιά. Μπορεί μέσα στον δεσμό σας, να  υπάρχει ένας άπλετος ενθουσιασμός, αλλά θα πρέπει να πατήσετε και λίγο φρένο πριν να γίνει κάποιο λάθος.    

 

Ιχθείς ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Δεν είστε και τόσο πια ευχαριστημένοι, από τις δράσεις και τις συμπεριφορές του συντρόφου σας. Το ξέρει και έχει σκοπό, εντός αυτού του μήνα, να σας προσεγγίσει με ένα πιο σωστό τρόπο.