Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Τετάρτη 11/03

Για όλα τα ζώδια:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός

Μην ανακατεύεστε και τόσο πολύ μέσα στην οικογενειακή ζωή, του συντρόφου σας. Δεν τα ξέρετε όλα και τόσο καλά. Αποφύγετε τις πολλές στενές επαφές, οι παρεξηγήσεις καραδοκούν.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Από σήμερα και μέχρι να εισέλθει το πύρινο ζώδιο του Κριού, θα έχετε πολλές και σημαντικές αποκαλύψεις στον ερωτικό τομέα.  Προσοχή μόνο στις τελικές σας επιλογές.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Τοξότης

Δεν έχετε σκοπό, να μείνετε μακριά από το παρελθόν σας. Μέσα στην ψυχή σας υπάρχει ακόμη η ανάγκη για να μια εξήγηση ή και πρόταση για υγιή επανασύνδεση.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος

Είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας και δεν επιθυμείτε κάτι περισσότερο στον αισθηματικό τομέα. Μάλλον αυτό είναι και κάποιο παλιό σας ψυχολογικό απωθημένο που πρέπει να παλέψετε!

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Παρθένος

Οι δρόμοι της επανασύνδεσης, είναι ανοιχτοί αν κάνετε αυτήν την φορά τα σωστά βήματα. Τώρα που και οι αστρολογικές συνθήκες σας ευνοούν, όλα μπορούν να γίνουν εύκολα.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Αιγόκερως

Μια οικονομική σας απαίτηση ή κάποιο σχετικό θέμα, θα σας φέρει και πάλι σε επικοινωνιακή επαφή με το πρώην ταίρι σας. Μην κάνετε κάτι που μπορεί να χαλάσει την εικόνα σας.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι

Το συντροφικό σας έτερο, έχει καταλάβει ότι η προσοχή σας είναι στραμμένη κάπου αλλού αυτό το χρονικό διάστημα. Εσείς ξέρετε τι και αν κάτι άλλο τελικά συμβαίνει!

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Ζυγός

Τα λόγια δεν σας αγγίζουν πια.  Από το πρόσωπο που αγαπάτε, έχετε την απαίτηση για δράσεις και άμεσα. Εσείς που είστε μόνοι, θα βρείτε μια νέα αγάπη από τον μήνα του Απριλίου.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Υδροχόος

Οργανωθείτε λίγο περισσότερο καθώς υπάρχουν κάποιες καθοριστικές αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα σας! Χρήματα και καλές ειδήσεις πλησιάζουν από εκεί που δεν το φαντάζεστε.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος

Κάνετε πολλή φασαρία, για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που θέλετε. Το έχει καταλάβει. Τώρα είναι και η δική του η σειρά για να κάνει τις επόμενες κινήσεις.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Σκορπιός

Για όσο ακόμη ο Ήλιος, είναι πάνω στον Ιχθύ, εσείς μπορείτε να κάνετε τα πάντα και με επιτυχία σε επίπεδο επαγγελματικών και ερωτικών. Δράστε λοιπόν άμεσα.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Ιχθείς

Μην βάζετε υψηλούς στόχους και ακόμη μην δημιουργείτε προσδοκίες από το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που δεν τις γνωρίζετε συνολικά.

Αστρολογική Τύχη: ***/**