Τσιγγάνικη τράπουλα – Προβλέψεις 3ημέρου

Προβλέψεις για όλους:

Κριός Ο ΠΟΤΑΜΟΣ

Μην δέχεστε να κάνετε εκπτώσεις, στον άνθρωπο που σας έχει πει εύκολα και γρήγορα ότι σας θέλει… ότι έχει συναισθήματα για εσάς. Μόνο μέσα από το πέρασμα του χρόνου, έρθουν όλες οι αλήθειες στην επιφάνεια.

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι κινήσεις που βλέπετε από τον κύκλο σας εμπεριέχουν και κάτι ερωτικό από ένα άτομο, που με όλους τους πιθανούς τρόπους σας προσεγγίζει. Είναι μόνο στο δικό σας το χέρι για το πώς θα κινηθείτε πλέον.

 

Δίδυμοι Ο ΚΑΡΠΟΣ

Κάποιες παραπάνω οικονομικές ευκολίες που θα έχει ο σύντροφος σας, θα βοηθήσουν πρακτικά την γενικότερη σας καθημερινότητα. Μερικοί που μένουν μακριά θα καταφέρουν μέσα στον τρέχοντα μήνα, να ειδωθούν και να λύσουν πολλά από τα προβλήματα τους.

 

Καρκίνος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Είστε σε μια άκρως δυναμική φάση της ζωής σας, που μπορείτε να παραμερίσετε όλα τα θέματα που δεν έχουν πια καμία αξία για εσάς. Ακόμη και οι σχέσεις που δεν εξελίσσονται με το δικό σας θέλω, απλά και εύκολα θα λήξουν.

Λέων ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ

Θερμά τα συναισθήματα, που ακόμη κρατάει κάποιος για εσάς από το πρόσφατο παρελθόν σας. Τώρα που θα βρεθείτε κάτω από τα εορταστικά γεγονότα, θα μπορέσετε πολλές από τις παλιές σας παρεξηγήσεις να τις ξεπεράσετε.               

 

Παρθένος Η ΑΛΕΠΟΥ

Μια συνεργασία σας ή νέα επαγγελματική σας δραστηριότητα, θα σας φέρει και πιο κοντά σε πρόσωπα που θα σας ανανεώσουν. Εσείς που ακόμη είστε στον κύκλο των εργένηδων, θα καταφέρετε να ξεκινήσετε και μια ρομαντική ιστορία.

 

Ζυγός ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην διαδρομή που έχετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μπορεί να έχουν συμβεί διάφορα περίεργα γεγονότα, αλλά από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, όλα θα έρθουν και πάλι στην ισορροπία τους.

 

Σκορπιός ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Δεν έχετε συνηθίσει να μένετε μόνοι, και αυτό τώρα πιθανόν και να σας στέλνει σε λάθος επιλογές. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, το παρελθόν και το παρόν θα σας δώσουν πολλές προτάσεις, που όμως χρειαστεί να εξετάσετε προσεχτικά.

 

Τοξότης ΤΟ ΠΟΥΛΙ

Ξεκαθαρίστε τις θέσεις σας, σε αυτούς που τον τελευταίο καιρό σας έχουν δείξει ότι θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την καρδιά σας. Δεν σας χρειάζονται άλλα λάθη και παρεξηγήσεις που θα πληγώσουν κάποιον που δεν φταίει.  

 

Αιγόκερως ΤΟ ΑΛΟΓΟ

Μέσα στην ζωή του πρώην αγαπημένου σας, έχουν αλλάξει πολλά και τώρα που θα τον δείτε, για κάποιο άλλο τρίτο θέμα… θα σας έρθουν και οι σχετικές πληροφορίες, που ίσως και να ανοίξουν τις πόρτες για μια επανασύνδεση.

 

Υδροχόος ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αδειάστε το μυαλό και την καθημερινότητα σας, από καταστάσεις και ιστορίες που δεν σας αφορούν. Τώρα που είστε και σε μια πιο ανεβασμένη διάθεση… μπορείτε και να δώσετε παραπάνω σημασία σε εργασία και οικογενειακές υποχρεώσεις.

 

Ιχθείς Η ΚΑΡΔΙΑ

Δεν μπορεί να σας πιέσει κανείς, για να είστε και πάλι με κάποιον που σας έχει πληγώσει. Θα έχετε την ευκαιρία το προσεχές διάστημα, να μιλήσετε και πάλι με κάποιον από το παρελθόν σας, αλλά χωρίς να του δώσετε κάποιο ακόμη πράσινο φώς.