Ερωτικά ΤΑΡΩ – Σαββατοκύριακο 14+15/03

Για όλα τα ζώδια:

Κριός ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Με τον ήλιο να πλησιάζει τον οίκο σας, εσείς θα έχετε μια πολλή καλύτερη διάθεση, αλλά και πιο καθαρό μυαλό, για να χειριστείτε υποθέσεις οικονομικές και ερωτικές. Κάτι ανάλογο επιτέλους να περιμένετε από τον σύντροφο σας.

Ταύρος ΤΟ ΑΡΜΑ

Πολλά αυτά που ξέρετε για το πρώην σας, και σας ενοχλούν. Μην κάνετε όμως το  λάθος να τον ψάξετε ή να βάλετε κάποια τρίτα άτομα, να ασχοληθούν. Με την αλλαγή ζωδίου κοντά, σίγουρα και λεφτά από απρόσμενες πηγές θα έρθουν στον δρόμο σας.

 

Δίδυμοι Η ΣΕΛΗΝΗ

Συμβαίνουν τόσα πολλά μέσα στην ζωή σας, που μάλλον δεν έχετε και πολύ ελεύθερο χρόνο  για να ασχοληθείτε με όλα αυτά τα νέα φλερτ που σας κυκλώνουν καιρό τώρα. Πάντως να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς και κάτι περισσότερο θα θελήσει ένα φιλικό σας πρόσωπο.

 

Καρκίνος Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο αυτό το διάστημα, μέσα στην προσωπική σας ζωή. Ήδη τα πράματα πάνε από το καλό στο καλύτερο…και ο άνθρωπος σας, θα θελήσει να κινηθεί και ένα βήμα πιο κάτω, καθώς τα οικονομικά του τον υποστηρίζουν.

 

Λέων Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Σκέψεις και συναισθήματα κινούνται επιτέλους προς την ίδια κατεύθυνση. Τώρα με τον σύντροφο σας, είστε σε μια καλύτερη φάση που μπορείτε παρεξηγήσεις και λάθη, απλά να τα διορθώσετε.  Στην εργασία σας θα πρέπει να βγάλετε ένα πιο αυστηρό πρόσωπο.

Παρθένος Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν χρειάζεται να δώσετε αφορμές, στο άτομο που έχετε ερωτευτεί για να σας ψάξει και να σας προσεγγίσει περισσότερο. Ήδη μέσα στις βλέψεις του είναι να σας μιλήσει πιο ανοιχτά. Είστε από τους τυχερούς που σύντομα θα μπείτε σε μια σοβαρή – ποιοτική σχέση. 

 

Ζυγός  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Είστε απόλυτα συμβατοί με τον αγαπημένο σας, αλλά το μόνο που πιθανόν και να σας δημιουργεί κάποιες τριβές, είναι το παρελθόν του. Είναι μόνο στην δική του πλέον ευχέρεια, όλα αυτά που μπαίνουν μεταξύ σας να τα λήξη μόνιμα και άμεσα.

 

Σκορπιός Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Συμπληρωματικά όλων αυτών που σας έχει υποσχεθεί ο άνθρωπος σας, αυτές τις ημέρες μερικοί από εσάς, θα λάβετε και προτάσεις που θα σας πάνε ίσως και σε μια πιο επίσημη δέσμευση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ας είναι πιο προσεχτικοί με τα δέλεαρ που βγαίνουν στον δρόμο τους.

 

Τοξότης Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Το ευτυχισμένοι μαζί, σίγουρα αυτό το χρονικό διάστημα, αφορά εσάς και τον άνθρωπο σας. Όλες αυτές οι προσπάθειες που έχετε κάνει τους τελευταίους μήνες, έχουν πιάσει τόπο. Οι χωρισμένοι θα έχουν και αυτοί την ευκαιρία τους, για μια άμεση και μόνιμη επανασύνδεση.

 

Αιγόκερως Ο ΤΡΕΛΟΣ

Χρήματα και ευκαιρίες στην εργασία και σε κάποιες παλιότερες σας επενδύσεις, θα σας ελευθερώσουν. Από τα μέσα του μήνα, θα καταφέρετε και την αισθηματική σας ζωή, να την φέρετε σε μια ισορροπία και με το ταίρι σας, να  πάρετε καθοριστικές αποφάσεις.

 

Υδροχόος Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Έχετε κάνει ότι καλύτερο τελικά, περνούσε από το χέρι σας για να κρατήσετε αυτόν τον δεσμό σε λειτουργία. Είναι κάτι που σίγουρα έχει αναγνωριστεί, από τον άνθρωπο σας, που έχει όλη την διάθεση να συζητήσει αναλυτικά μαζί σας ότι εσείς πια επιθυμείτε.

Ιχθείς Η ΔΥΝΑΜΗ

Όλες οι σκέψεις σας, είναι πάνω σε μια πιο παλιά σας ερωτική υπόθεση, που ακόμη μέσα στην καρδιά σας, υπάρχει η ελπίδα, ότι μπορεί να ξανα-ζωντανέψει.  Σίγουρα μια αντίστοιχη διάθεση υπάρχει και στον πρώην σας, που άμεσα θα σας αναζητήσει.