Η τράπουλα της Ημέρας – Σαββάτο 14/03

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός  ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Μάλλον είστε μπερδεμένοι με παρόν και παρελθόν… και η τωρινή σας απόφαση είναι να μείνετε στάσιμοι, και μέχρι το συνολικό τοπίο να ξεκαθαρίσει. Πιθανόν και κάποια καλή οικονομική είδηση να σας έρθει.

Ταύρος ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα γύρω σας και αυτό είναι κάτι που τώρα σας κάνει και αισθάνεστε ότι έχει έρθει, το πλήρωμα του χρόνου, για να δράστε. Άτομα και καταστάσεις είναι μόνο υπέρ σας, άρα δράστε καταλυτικά.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Η συντριπτική πλειοψηφία του ζωδίου σας, είναι σε χωρισμό ή σε δύσκολη συναισθηματική φάση. Με τον Ερμή να κάνει θετικές μόνο όψεις με την Αφροδίτη, όποια απόφαση και να πάρετε, θα είναι και η σωστή.

 

Καρκίνος Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ          

Πλησιάσματα θα έχετε από το χαμένο σας παρελθόν, και αυτή την  φορά μέσα από τρόπους που θα σας εντυπωσιάσουν. Τα περισσότερα θα έρθουν περί το τέλος του μήνα, και σίγουρα αυτοί που αγαπιούνται θα είναι μαζί μόνιμα.

    

Λέων ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΟΥΠΑ

Κάποιες δυσκολίες θα έχει το συντροφικό σας έτερο, αλλά το καλό είναι ότι μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα λήξουν. Εσείς που ήδη κάνετε σκέψεις για γάμο – οικογένεια, καλύτερα να περιμένετε μέχρι τα οικονομικά σας να ανθίσουν περισσότερο.

 

 

Παρθένος ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Οι προσωπικές σας βλέψεις, είναι προς την κατεύθυνση, κάποιων επικοινωνιακών ξεκαθαρισμάτων με τον πρώην σας, που μπαινοβγαίνει στην ζωή σας σαν φίλος. Ότι δεν μπορεί πια να διορθωθεί απλά θα τερματιστεί.

 

Ζυγός ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μην χάνετε τον χρόνο σας με άτομα και τις προσωπικές τους ιστορίες, που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους δρόμους σας. Μέσα στο δεύτερο μισό του μήνα, θα μπορέσετε να δείτε και κάποιον που του έχετε λείψει πάρα πολύ.

 

Σκορπιός ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Μην ρισκάρετε να χάσετε την προσωπική σας ισορροπία, μόνο και μόνο για να φέρετε πιο κοντά κάποιον που σας βγάζει δύσκολες συμπεριφορές. Οι μέρες θα δώσουν ευκαιρίες για διάλογο και τελικές αποφάσεις.

Τοξότης ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Αποφασίστε τι πρέπει να κάνετε με άτομα και ερωτικούς συσχετισμούς, που πλέον σας ταλαιπωρούν. Όσα και να προσφέρετε, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Επενδύσεις και επιχειρηματικές σας δράσεις θα έχουν επιτυχίες λίαν συντόμως.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κάποιες στιγμές φοβάστε, μήπως το ταίρι σας δεν σας αγαπάει, όσο θα θέλατε. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα μπορέσετε να μιλήσετε πιο αληθινά, και θα ακούσετε προς έκπληξην σας κάποια του παράπονα.

 

Υδροχόος Ο ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Πολύ το τρέξιμο που υπάρχει στην καθημερινότητα σας, και ίσως και να μην έχετε δώσει και την ανάλογη προσοχή στον άνθρωπο σας. Φροντίστε τις μέρες της αλλαγής του ζωδίου… να καλύψετε το χαμένο έδαφος, με όλους τους τρόπους.

 

Ιχθείς ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Τα συναισθήματα σας είναι μπερδεμένα, και μάλλον πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε στο από εδώ και μετά με τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας. Μια μεγάλη σας επαγγελματική επιτυχία, θα σας αλλάξει τον τρόπο την ζωή σας.