16-22/03 Εβδομαδιαίες προβλέψεις Αισθηματικά και Οικονομικά

Ζωδιακές προβλέψεις:

Κριός

Το ότι είστε μπερδεμένοι είναι από την τελευταία σας ερωτική επιλογή, που ακόμη δεν έχετε καταλάβει τι θέλει από εσάς. Μόνο μέσα από το πέρασμα του χρόνου, θα έχετε τις επιβεβαιώσεις που θέλετε.

Ταύρος

Υπάρχουν αρκετά  εμπόδια από την δική σας την μεριά, για το πώς θα πρέπει να εξελιχθεί αυτή η σχέση. Είναι μια κατάσταση όμως που έχει αρχίσει και ενοχλεί τον άνθρωπο σας, και σίγουρα θα σας το αναφέρει. 

 

Δίδυμοι

Δεν θα σκεφτείτε τίποτα περισσότερο, από το να φύγετε άμεσα από ερωτικές σχέσεις και συσχετισμούς, που δεν σας κάνουν ευτυχισμένους.  Οι αποφάσεις σας, θα πρέπει να ανακοινωθούν.

 

Καρκίνος

Δεν θέλετε άλλα ερωτικά μπλεξίματα και ειδικά από τον πρώην σας, που κάνει ότι μπορεί αυτό το τελευταίο διάστημα, έτσι ώστε να είστε μαζί και αυτήν την φορά υπό άλλες συνθήκες.

 

Λέων

Οι εξελίξεις τρέχουν και μάλλον εσείς τώρα απλά τις παρατηρείτε. Πολλά τα καινούργια άτομα, που έχουν μπει στην καθημερινότητα σας, και ο καθείς για τους δικούς του λόγους.       

Παρθένος

Ότι και να έχει συμβεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στην σχέση σας καλύτερα να το ξεπεράσετε. Δεν υπάρχουν περιθώρια και αντοχές για να μπείτε και πάλι σε μια αντιμαχία.

 

Ζυγός

Μην ακούτε ποτέ και κανέναν για όλα αυτά, που πρέπει να κάνετε με τον άνθρωπο σας, και μέσα στο επάγγελμα σας. Είστε σε μια φάση, που όλα πρέπει να τα ενεργοποιήσετε  υπέρ σας.

 

Σκορπιός

Το να προσπαθείτε συνέχεια, να είστε θετικοί και παθητικοί, με το πρόσωπο που αγαπάτε, είναι μόνο φθορά. Μιλήστε αυτές τις ημέρες πιο ξεκάθαρα και θα δείτε, ότι πολλά θέματα θα μπουν στην θέση τους.

 

Τοξότης

Ευτυχείς οι ημέρες που έρχονται και εσείς, οι άκρως τυχεροί. Στα προσωπικά σας θέματα, θα έχετε μια καινούργια επαφή, που σίγουρα σας γεμίσει την καρδιά με θετικά – αληθινά συναισθήματα.

 

Αιγόκερως

Μέσα από τον σύντροφο σας, έχετε καλυτερέψει και την δική σας την ζωή. Αυτό είναι κάτι που ήδη τώρα σκέφτεστε να του το ανταποδώσετε μέσα από προτάσεις που πιθανόν και να τον συγκινήσουν.

Υδροχόος

Μην αφήνεστε σε δρόμους, που δεν τους ξέρετε. Τώρα που είστε μόνοι σας και βλέπετε όλα αυτά τα φλερτ γύρω σας, θα πρέπει να είστε σίγουρα πιο προσεχτικοί σε αυτά που θέλετε και ζητάτε από όλους.

 

Ιχθείς

Αν δεν σας ενδιαφέρει να προχωρήσετε μαζί με τον άνθρωπο που είστε τώρα, είστε απλά και ηθικά υποχρεωμένοι, να του το πείτε… και να τον αφήσετε να κάνει αυτά που θέλει στο άμεσο μέλλον του.