Αιγυπτιακή SFIGGA – Οι χωρισμένοι Σύντροφοι θα ξαναμιλήσουν

Προβλέψεις για τις επόμενες 5- 14 ημέρες:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Αυτά που λέτε και συμφωνείτε με τον άνθρωπο σας, θα γίνουν πραγματικότητα άμεσα. Τώρα υπάρχουν και οι πιο κατάλληλες προδιαγραφές ακόμη και για να πάτε σε ένα πιο επίσημο επίπεδο.  

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ

Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στον εργασιακό τομέα, θα πρέπει να τις δείτε σφαιρικά και να μην τις αφήσετε για πιο μετά. Η ερωτική σας σχέση θα αλλάξει προς το καλύτερο από το τέλος του Μαρτίου και μετά.  

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :  ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Είστε κάτω από τις πιο ευνοϊκές όψεις του σύμπαντος… και σίγουρα θα δείτε σημαντικές αλλαγές στην προσωπική και την επαγγελματική σας καθημερινότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι σκέψεις σας θα ολοκληρωθούν μέσα από πράξεις, που σίγουρα θα βοηθήσουν και τον άνθρωπο σας να σας εμπιστευτεί πολύ περισσότερο. Οι τσακωμένοι σύντροφοι θα έρθουν πιο κοντά επιτέλους.

 

ΛΕΩΝ : Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μην δίνετε σημασία στα κουτσομπολιά του κύκλου σας, για αυτό που έχετε επιλέξει να κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Σίγουρα και από την δική σας την μεριά μην δίνετε επιπλέον δικαιώματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Το πρόσωπο που έχει γοητεύσει την καρδιά σας, θα σας πλησιάσει αυτό το διάστημα. Μπορεί να μην είστε έτοιμοι για κάτι νέο, αλλά μην αφήσετε κάτι ποιοτικό να φύγει από την καθημερινότητα σας.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΝΗΣΙ

Αν θέλετε νέα σχέση στην ζωή σας, θα χρειαστεί άμεσα να ξεμπλέξετε από τις παλιές συνήθειες.  Μόνο έτσι θα έχετε και την πλήρη εύνοια του σύμπαντος, για έναν ιδανικό σύντροφο.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μην υπολογίζετε στη βοήθεια κανενός. Σίγουρα είστε από μόνοι σας δυνατοί και μπορεί να φέρετε εις πέρας, όλα αυτά που πρέπει να γίνουν σε εργασία και λοιπές σας υποχρεώσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο  ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ

Μπορεί να είστε μπερδεμένοι σε διπλές ερωτικές καταστάσεις, αλλά αυτό δεν σας κάνει ευτυχισμένους. Μέσα στον τρίτο δεκαήμερο του μήνα αυτού, φροντίστε να κάνετε τα όποια ξεκαθαρίσματα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΜΩΡΟ

Αυτές τις ημέρες, θα ανοίξουν σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σας, γύρω από μια αλλαγή στην καθημερινότητα σας. Ίσως κάποια μετοίκηση ή αλλαγή δουλειάς, να είναι επιβεβλημένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Η θετική σας ενέργεια είναι και αυτή που κινεί τα νήματα. Υπάρχουν γύρω σας άτομα, που θέλουν να τα αγαπήσετε αλλά μόνο ένα τελικά θα καταφέρει να κερδίσει την δύσκολη σας καρδιά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μπορεί να είστε εκνευρισμένοι, με τις λάθος συμπεριφορές του συντρόφου σας, αλλά από την καινούργια εβδομάδα 21/03, πολλά από τα εκκρεμή σας θέματα θα μπουν σε μια ευθεία.

ΙΧΘΕΙΣ : ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Ιεραρχήστε την ζωή σας και τις όποιες ανάγκες της. Σίγουρα τα θέλετε όλα αλλά τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε με το επάγγελμα σας αλλά και την ερωτική σας σχέση.