Η τραπουλα της Χήρας – Επανασυνδέσεις και πορεία σε δέσμευση

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΆΝΤΡΑΣ

Εσείς που έχετε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα χωρίσει, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί, στις επικοινωνιακές κινήσεις που κάνετε.  Η άλλη πλευρά, έχει πάρει τα μηνύματα σας, για επανασύνδεση και σύντομα θα ανταποκριθεί.

Ταύρος – Ο ΔΡΟΜΟΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΗ

Εσείς που έχετε πάρει κάποιες πρωτοβουλίες, μέχρι στιγμής… για να προσεγγίσετε κάποιο άτομο που σας αφορά αισθηματικά, μάλλον θα πρέπει να δείξετε λίγο παραπάνω υπομονή, καθώς μπορεί να περνάτε και από ένα σχετικό τσεκάρισμα! Τίποτα στην αγάπη δεν είναι εύκολο.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΛΙΑ

Μην ακούτε τι κάνουν οι άλλοι μέσα στις σχέσεις τους… που πιθανόν και να μην είναι και αλήθεια. Τώρα εσείς που έχετε κάποιο επικοινωνιακό πρόβλημα καλείστε να μην πιέσετε, παρά μόνο να αφήσετε παραπάνω χρόνο για εξηγήσεις και λύσεις.

 

Καρκίνος – Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ          

Υπάρχει στην ζωή σας ένας καινούργιος σχετικά άνθρωπος, που δείχνει ότι ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει σε έναν πιο ιδιαίτερο βαθμό. Μπορεί να μην είστε ακόμη έτοιμοι, αλλά από τον νέο μήνα που θα έχετε και περισσότερο χρόνο κάτι θα αλλάξει.

Λέων – Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ

Έχετε αναλάβει πάρα πολλές υποχρεώσεις και πιθανόν και να μην δίνετε τώρα τον απαιτούμενο χρόνο, για να αφιερώσετε στον άνθρωπο σας. Πιθανόν και να σας έρθουν παράπονα, που θα πρέπει να ικανοποιήσετε το συντομότερον δυνατόν.

 

Παρθένος –  ΤΟ ΚΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα, μέσα στην οικονομική και την οικογενειακή του ατόμου που σας αφορά, αλλά ακόμη θέλετε να δώσετε χρόνο, για να υπάρξουν οι σχετικές αλλαγές. Από τις αρχές του Απριλίου, σίγουρα κάτι θα βελτιωθεί.

 

Ζυγός – Η ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν θα αφήσετε τίποτα να χαθεί και στην τύχη του, σε αυτήν την ερωτική σχέση! Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με τον άνθρωπο σας, αλλά όχι κάτι που μπορεί να σας χωρίσει. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε νέα και επισκέψεις του.

 

Σκορπιός – Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Κλείστε τα αυτιά και τις προσλαμβάνουσες σας, σε όλα αυτά που ακούτε από τον γύρω κόσμο για τον άνθρωπο σας. Ξέρετε ότι έχετε στο παρελθόν δώσει δικαιώματα, αλλά τώρα έχετε την πρακτική ευκαιρία, όλα να τα διορθώσετε και αυτό να είναι μόνιμο.

 

Τοξότης – ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Δεν θα περιμένετε κανέναν. Ξέρετε ότι τα πράματα επί του παρόντος δεν μπορούν να αλλάξουν… και σίγουρα ο χρόνος σας, είναι απλά πολύτιμος.  Από το τέλος της επόμενης εβδομάδας 22/03, θα έχετε εκπλήξεις από τον οικονομικό σας τομέα.

Αιγόκερως – Η ΚΟΡΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Αισθάνεστε μόνοι, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να ανακινήσετε τις καταστάσεις από το παρελθόν. Έτσι και αλλιώς θα πρέπει να δώσετε παραπάνω τώρα σημασία σε άτομα που έχουν την ανάγκη σας, από την εργασία , τους φίλους και την οικογένεια σας.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΘΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΡΟΝΟΣ

Προσγειωθείτε και θα δείτε ότι το άτομο που έχeτε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, ίσως και να μην είναι τελικά αυτό που έχετε φανταστεί. Ήδη το ένστικτο σας, σας λέει πολλά και έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο, για να το ακούσετε σοβαρά.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Αν σας νοιάζει η εικόνα σας, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, για αρχή είναι σταματήσετε να φλερτάρετε και να ανοίγετε το πράσινο φως σε όποιον σας πλησιάζει. Είστε σε μια μέτρια ψυχολογία αυτό τον καιρό, αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι λύση.