Η τράπουλα της Ημέρας – Κυριακή 15/03

Ερωτικές προβλέψεις:

Κριός  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Με το δεξί θα μπει η νέα εβδομάδα, για εσάς και μάλλον στον οικονομικό τομέα, θα έχετε πολλά να εισπράξετε από το παρελθόν αλλά και από άλλες τρίτες πηγές.

Ταύρος  ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Είστε ακόμη κολλημένοι με τα αισθηματικά σας, που δεν σας δίνουν όμως αυτό που θέλετε. Ξέρετε ότι χρειάζεται να υπάρξουν θυσίες, για τις οποίες όμως δεν είστε έτοιμοι. 

 

Δίδυμοι ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Θα λάβετε αυτές τις ημέρες μια πρόταση έτσι ώστε να συναντηθείτε με το πρώην σας ή με κάποιον, που καιρό τώρα σας πολιορκεί. Σίγουρα κάτι ενδιαφέρον θα ακούσετε.

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΦΤΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είστε απόλυτα σίγουροι, ότι θέλετε με αυτόν τον άνθρωπο να πάτε πιο κάτω, ακόμη και σε μια πιο σοβαρή σχέση. Σίγουρα μέσα σε όλα αυτά κοιτάξτε και πιο ολοκληρωτικά και τα οικονομικά σας.      

 

Λέων ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν υπάρχουν ευκαιρίες από την μεριά σας, πια για να προσφέρετε στο άτομο που δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι σας θέλει. Τις έχει σίγουρα εξαντλήσει στο παρελθόν!

Παρθένος ΤΟ ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Οι συζητήσεις που θα έρθουν με την πρακτική πρωτοβουλία του ατόμου, που έχετε καιρό τώρα βάλει στο στόχαστρο σας, θα σας λύσουν πάρα πολλές από τις απορίες σας.

 

Ζυγός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είναι λάθος να πιέζετε τον εαυτό σας, έτσι ώστε να φέρετε κοντά σας το άτομο που θέλετε. Το έχει καταλάβει… και μάλλον έχει τρομάξει, καθώς ξέρει και το δύσκολο παρελθόν σας.

 

Σκορπιός Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Πολλά τα θέματα που έχει αφήσει ο άνθρωπος σας σε εκκρεμότητα και αυτό μάλλον πιο πολύ σας ενοχλεί, παρά σας κάνει και σκέφτεστε πιο ολοκληρωτικά για το μέλλον σας.

 

Τοξότης ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Είστε οι περισσότεροι μπλεγμένοι με το παρελθόν σας… αλλά και ψάχνετε κάτι άλλο στο παρόν σας. Μέχρι να φύγει ο Ήλιος, αό τους Ιχθείς… εσείς πρέπει να πάρετε μια τελική απόφαση.

Αιγόκερως ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να περιμένετε κανέναν, στον ερωτικό τομέα. Ξέρετε ότι έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, για όλους και τώρα πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις.

 

Υδροχόος Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Αισθηματικά και οικονομικά δώρα θα φέρει το νέο διάστημα του Απριλίου…. όπου και σίγουρα, εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις θα μιλήσετε και για πιο επίσημες καταστάσεις.

 

Ιχθείς ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Τηλεφωνήματα και επισκέψεις θα έχετε από τον πρώην σας ή από το πρόσωπο, που τόσο καιρό μεταξύ σας υπάρχει μια ιδιότυπη και βαθιά ερωτική ΄΄ φιλία΄΄ !