Τράπουλα της Κατίνας – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 16-22/03

Για όλα τα ζώδια:

Κριός : Γκαμχάτ – Ο Πασάς του Διαμαντιού

Απογοητευμένοι πιθανόν και να είστε από τα τελευταία γεγονότα, που έχουν λάβει χώρα, μέσα στην ερωτική σας σχέση. Αυτό είναι και κάτι που ήδη επηρεάζει και τον άνθρωπο σας, που άμεσα θα θελήσει να σας μιλήσει δίνοντας λύσεις.

Ταύρος : Μπέντες – Το Τζάν του Σμαραγδιού 

Είστε ευτυχισμένοι με την παρούσα σχέση σας, αλλά ακόμη μέσα στην καρδιά σας υπάρχουν κάποια υπολείμματα από το παρελθόν. Με τον Ήλιο  να προχωράει στον Κριό, το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα μπείτε σε πειρασμούς, για να το ψάξετε.

Δίδυμοι : Το Ερωτικό Γράμμα

Δεν υπάρχει χρόνος και χώρος αλλά ούτε και καλή διάθεση, από την δική σας πλευρά, για να προσφέρετε σε κάποιον που μέχρι στιγμής, δεν σας έχει πείσει για τις αληθινές του προθέσεις. Σίγουρα όλο αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο 10ήμερο.

Καρκίνος :  Τα Άστρα

Δεν είστε έτοιμοι για επίσημες δεσμεύσεις, και πιθανόν και να πρέπει να το πείτε αυτό στον άνθρωπο σας, που τώρα ζητάει πολλά περισσότερα. Από τον νέο μήνα Απρίλιο, να είστε έτοιμοι και για καλές αλλαγές στην εργασία σας.

Λέων : Το Βουνό

Είσαστε μέσα σε πολλές ανασφάλειες, για την ροή των συναισθηματικών σας, και αυτό ίσως και αυτό να πιέζει τον σύντροφο σας. Οι πιο προσωπικές σας επικοινωνίες και οι συναντήσεις, θα λύσουν πολλές από τις απορίες και των δύο σας.

 

Παρθένος : Ο Ήλιος

Οι διπλωματικές σας μόνο συμπεριφορές είναι και αυτές που θα κερδίσουν και πάλι το ενδιαφέρον του ατόμου που θέλετε, και πραγματικά από όλο αυτόν δεν είστε και τόσο μακριά. Από τους φίλους σας κάποιος, θα ζητήσει την πρακτική σας βοήθεια.

Ζυγός : Άραλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Όσα και να έχουν γίνει μέσα σε αυτόν τον δεσμό, τίποτα δεν έχει μειώσει το ερωτικό ενδιαφέρον του ατόμου που αγαπάτε. Τώρα θα δείτε ότι και οι πράξεις του θα είναι αυτές, που θα σας κάνουν να υποχωρήσετε και να βρείτε και πάλι τα κοινά σας πατήματα.

Σκορπιός : Ζάρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Μην λέτε πολλά σε άτομα που μεν σας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον, αλλά ακόμη δεν τα ξέρετε και τόσο καλά. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και θα δείτε ότι δεν αξίζουν όλοι τελικά. Ελάτε και πιο κοντά στα εργασιακά σας, που τώρα σας έχουν ανάγκη.

Τοξότης :  Η Άγκυρα

Όσα και να λέτε, στον άνθρωπο που σας αφορά ερωτικά… αν σε λίγο καιρό δεν τα συνοδέψετε και με πράξεις, απλά θα υπάρξει τέλος και το ξέρετε. Αν υπάρχουν παράλληλες καταστάσεις, είναι τώρα το σωστό χρονικό σημείο, για να τις λύσετε.

Αιγόκερως : Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Κάποια έκτακτα χρήματα, που θα σας έρθουν σίγουρα θα σας βοηθήσουν στο να βρείτε και την προσωπική σας ισορροπία. Υπάρχει και κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο που θα σας μιλήσει και πιο ανοιχτά, για τα ερωτικά συναισθήματα που τρέφει για εσάς.

Υδροχόος :  Η Μπρατσέρα

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε και με ποιον. Τώρα που είστε οι περισσότεροι μόνοι και έχετε τις επιλογές για κάτι νέο, προσοχή στις δράσεις και στα λόγια σας. Μια μερίδα πιθανόν και να δώσει δεύτερη ευκαιρία… σε μια πιο παλιά της αισθηματική ιστορία. 

Ιχθείς : Η Καμήλα

Σίγουρα είστε καχύποπτοι με όλα αυτά που έχετε υποστεί στο παρελθόν και μέσα σε λάθος ερωτικές σχέσεις. Αυτό σίγουρα θα σβήσει, καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε μια φρέσκια γνωριμία, που σίγουρα θα σας αλλάξει όλη την σχετική κοσμοθεωρία.