Ερωτικά ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Δευτέρα 16/03/2020

Ερωτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Προσεγγίσεις θα έχετε και πάλι από κάποιον παλιό σας σύντροφο, που πολλά πράματα πλέον στην ζωή του, έχουν αλλάξει και επ΄αυτού θέλει να σας ενημερώσει.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Αισθήματα υπάρχουν από την μεριά του συντρόφου σας, αλλά έχει και τα δικά του τρίτα προβλήματα που τον κάνουν να χρειάζεται περισσότερο χρόνο μόνος του.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Με το να σκέφτεστε τα παλιά το μόνο που μπορείτε να καταφέρετε, είναι να σταματάτε τον καλό σας εαυτό από όλα αυτά που γίνονται στον ερωτικό τομέα και σας ευνοούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η κοινή πορεία που έχετε με τον άνθρωπο σας, σας έχει ήδη καιρό τώρα βάλει σε πιο σοβαρές σκέψεις, γύρω από έναν γάμο και οικογένεια στο τρέχον ζώδιο του Ιχθύ.

ΛΕΩΝ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μετράτε τα πάντα σε αυτά που κάνετε με τον άνθρωπο σας, και έχει έρθει η ώρα που πρέπει να μιλήσετε. Είστε από αυτούς που θα βρείτε λύσεις για όλα τα θέματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μην κρύβετε τα συναισθήματα σας, από το πρόσωπο που αγαπάτε. Ήδη το ξέρει και πιθανόν και να περιμένει από εσάς ένα σχετικό σινιάλο για να σας προσεγγίσει.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είστε οι μαχητές της ζωής. Αυτό είναι και κάτι που το βλέπει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και θέλει να σας γνωρίσει πιο ερωτικά. Οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Δεν είστε σίγουροι για αυτά που θέλετε να κάνετε με τον σύντροφο σας, καθώς ακόμη, και ο ίδιος δεν έχει ξεμπλέξει από τα θέματα που παρελθόντος του.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Ποτέ δεν είναι αργά για μια επανασύνδεση.  Ξέρετε τι έχει φταίξει και τώρα μπορείτε και να το διορθώσετε! Κάποια χρήματα που περιμένετε θα σας έρθουν τέλος του Μαρτίου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Είστε λίγο αγχωμένοι, και χρειάζεται να δείτε πιο σφαιρικά τι πρέπει να κάνετε για την σχέση σας. Οι διάλογοι που θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα σας φωτίσουν τα μελλούμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Αυτά που σας ενδιαφέρουν είναι λίγα, στον ερωτικό τομέα. Ξέρετε τι υπάρχει γύρω σας και σίγουρα μπορεί κάτι να ενεργοποιήσετε. Τύχη θα έχετε και στα οικονομικά σας δεδομένα.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Εσείς δεν θα περιμένετε κανέναν. Ξέρετε τι σας χρειάζεται και θα το κυνηγήσετε. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, από τον Απρίλιο, θα βρείτε τρόπους επανασύνδεσης.