Χαρτομαντεία HAL G – Στους δύο τρίτος δεν χωρεί

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Μην δίνετε και τόση  πολλή σημασία, σε λόγια και σχόλια των τρίτων, για το πώς εξελίσσεται η προσωπική σας ζωή. Τώρα θα πρέπει να δείτε εσείς με μια πιο καθαρή ματιά τι χρειάζεται να βελτιώσετε. Νέοι έρωτες πλησιάζουν… και για όσους είναι έτοιμοι για σχέση.

Ταύρος Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Εξαιρετική η εποχή για εσάς, καθώς ένα συγγενικό σας άτομο θα σας βοηθήσει πρακτικά, σε ένα πρόβλημα που έχετε. Σίγουρα τώρα με πιο καλύτερη διάθεση, θα ξεκαθαρίσετε και κάποια ζητήματα που έχετε με φίλους και ίσως και το άτομο που σας αφορά.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ

Στον δρόμο σας, έρχονται εκπλήξεις που θα σας κάνουν να δείτε τον έρωτα με μια άλλη ματιά, που θα σας ενθουσιάσει. Μερικοί από εσάς, μέσα στην εβδομάδα, θα έχουν και κάποια νεότερα από μια παλιά σας αισθηματική γνωριμία.

 

Καρκίνος ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ  

Τα έχετε πάρει τα μηνύματα σας, και μάλλον τώρα θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά, για το αν πρέπει να κάνετε την επόμενη κίνηση γύρω από μια επαφή – επανασύνδεση ή και ξεκαθάρισμα. Πιθανόν και να έχετε σε κάποια σημεία άθελα σας, σφάλει.

 

Λέων ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μια κληρονομική – οικογενειακή σας υπόθεση θα σας φέρει κοντά σε μια δικαίωση αλλά και χρήματα, που μπορούν να σας λύσουν μια πλειάδα από προβλήματα, που σας ταλαιπωρούν. Τώρα θα φέρετε και τις σχετικές ισορροπίες, μέσα στον δεσμό – γάμο σας.

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Υπάρχουν θέματα, που το συντροφικό σας έτερο, θέλει να μοιραστεί μαζί σας και πιθανόν και να μην έχετε ακόμη καταλάβει κάτι. Από το Σαββατοκύριακο αυτό 21+22/03, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά και να συζητήσετε ακόμη και για μια σοβαρή δέσμευση.

 

Ζυγός ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Δείξτε έναν πιο συγκρατημένο εαυτό,  σε νέες γνωριμίες καθώς ακόμη δεν ξέρετε τι μπορούν να θέλουν από εσάς. Έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν και τώρα μέσα από την εμπειρία σας, σίγουρα θα βρείτε τρόπους και ανθρώπους, που θα σας πάνε πιο κάτω.

 

Σκορπιός  Ο ΔΙΑΣ

Τα λόγια και τα έργα του ατόμου, που αγαπάτε …σε λίγο καιρό θα αρχίσουν επιτέλους να συμβαδίζουν. Το μόνο καλό είναι ότι μπορείτε να βρείτε λύσεις για θέματα, που μέχρι τώρα σας εμπόδιζαν από το να κάνετε βήματα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

 

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Από σήμερα και μέχρι να έρθει η εποχή του Κριού, εσείς θα πρέπει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα συσχετίζονται με τα οικονομικά σας. Πιθανό και κάποιοι από εσάς, να κάνουν μια σειρά από ταξίδια, που θα επηρεάσουν και την αισθηματική τους ζωή.

 

Αιγόκερως ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Είναι μια ακόμη ευκαιρία τώρα μέσα από επικοινωνίες, που θα σας δοθεί από κάποιο ιδιαίτερο άτομο, για να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, στο τι θέλει καθένας από τους δύο από εδώ και πέρα. Προσοχή, καθώς οι παρεξηγήσεις δεν θα σας βγάλουν πουθενά.

 

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Πολλά αυτά που έχετε ήδη καταφέρει, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, και μάλλον έχετε τραβήξει την ερωτική προσοχή κάποιου γνωστού σας. Να είστε σε μια ετοιμότητα καθώς, από τα τέλη του μήνα, οι επαφές σας θα γίνουν πολύ πιο θερμές!

Ιχθείς ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Επιθυμείτε μέσα από την ψυχή σας, να διώξετε τους φόβους από το παρελθόν και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, με τον άνθρωπο σας. Αυτό θα σας φέρει και σε αποφάσεις ζωής. Σίγουρα και τα ανοδικά σας εργασιακά – ανοδικά, θα σας υποστηρίξουν!