Ερωτική Αστρολογία 21-31/03/2020

Ζωδιακές προβλέψεις:

Για όλους:

Κριός

Η σχέση σας έχει αρκετά θέματα, που δεν θα πρέπει να περιμένετε να λυθούν μόνο από την άλλη πλευρά. Μάλλον έχετε και εσείς ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Ταύρος

Πολύς ο κόσμος, που σας κυκλώνει αυτό το διάστημα. Δεν σας πολυνοιάζει όμως, καθώς έχετε πολλά θέματα κυρίως οικογενειακά. Κάποια χρήματα που αναμένετε πλησιάζουν άμεσα.

 

Δίδυμοι

Τίποτα δεν είναι δεδομένο στην αγάπη και στις σχέσεις. Εσείς που έχετε περάσει από πολλά δύσκολα μονοπάτια, θα πρέπει σίγουρα θα είστε και πιο προσεχτικοί στις επιλογές σας.

 

Καρκίνος                 

Ειδήσεις μόνο θετικές να περιμένετε από το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Πιθανόν και  μόνο τώρα τελικά να έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για να είστε μαζί και καλά.

Λέων

Οι καταστάσεις και οι εξελίξεις μέσα στην σχέση σας, δεν σας ικανοποιούν και τόσο πολύ. Ίσως και να πρέπει άμεσα να μιλήσετε και να επαναπροσδιορίσετε τις προθέσεις σας.

 

Παρθένος

Οι ερωτοφιλίες και τα αίολα φλερτ, δεν σας αφορούν πια. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να απομακρυνθείτε και από το αδιέξοδο σας παρελθόν.

 

Ζυγός

Στους οικείους σας κύκλους, δεν  υπάρχει τίποτα που να σας γοητεύει ερωτικά. Από τον Απρίλιο, θα χρειαστεί να κάνετε και κάποια ταξίδια, για την εργασία σας.

 

Σκορπιός

Είστε μέσα σε πολλές ερωτικές ιστορίες που όμως σας βάζουν και ένα μεγάλο στοπ, από αυτά που πραγματικά έχετε ανάγκη. Επαναπροσδιορίστε άμεσα τι ζητάτε!

Τοξότης

Τα αστρολογικά αυτής της περιόδου, θα σας βοηθήσουν να ανέβετε στα εργασιακά σας και να κλείσετε και πρακτικά  κάποια προβλήματα που έχουν ανακύψει.

 

Αιγόκερως

Πίσω από την πλάτη σας, υπάρχει ένα άκρως αισθηματικό παρασκήνιο, που εντός του Σαββατοκύριακου 21+22/03 θα σας αποκαλυφθεί. Οι εκπλήξεις θα είναι απλά τεράστιες!

 

Υδροχόος

Η ατμόσφαιρα λοιπόν είναι ηλεκτρισμένη. Το πρόσωπο που σας αφορά, έχει πάρει κάποιες μονομερείς αποφάσεις. Εσείς απλά μιλήστε και θέστε τις δικές σας προτάσεις.

 

Ιχθείς

Κάποιες στιγμές είστε απόλυτοι σε αυτά που θέλετε από τον άνθρωπο σας. Σίγουρα μια πιο σοβαρή και αναλυτική συζήτηση, θα έλυνε πολλά ζητήματα.