Η τράπουλα της Ημέρας – Σαββάτο 21/03/2020

Για όλους:

Κριός

Αφήστε το μυαλό και την καρδιά σας, να ησυχάσουν από τα παρελθόντα γεγονότα. Οι μέρες για το ζώδιο σας είναι ιδανικές μέσα από νέες γνωριμίες που θα σας εντυπωσιάσουν.

Ταύρος

Είστε πραγματικά στα καλύτερα σας και αυτό είναι τώρα, κάτι που μπορείτε να το μεταδώσετε και στον περίγυρο σας. Όσοι έχετε χωρίσει το τελευταίο διάστημα, μην χαλαρώνετε… ο πρώην επιστρέφει.

 

Δίδυμοι

Σταματήστε να κατηγορείτε τον εαυτό σας, για τα λάθη του παρελθόντος ειδικά στον ερωτικό τομέα. Όλοι έχουν περάσει από αυτό το στάδιο. Τώρα με πολλά νέα πρόσωπα να σας προσεγγίζουν, εσείς μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή.

 

Καρκίνος

Μην σταματάτε αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας. Μπορεί να έχετε ερωτευτεί, αλλά μην πατάτε φρένο στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας σας. Κάποιοι φίλοι, προσεχώς θα σας επισκεφτούν.

 

Λέων

Καλύτερα αυτές τις ημέρες, που θα δείτε πολύ κόσμο, να προτάξετε την διπλωματική σας συμπεριφορά, έτσι ώστε να μην παρεξηγηθεί κάποιος, που σας θέλει αλλά ακόμη από εσάς, δεν έχει πάρει το πράσινο φώς.

 

Παρθένος

Πολλές οι υπερβολές που τρέχουν στον δεσμό σας, και ίσως και να πρέπει να βρείτε και πάλι με τον άνθρωπο σας, τις ισορροπίες. Σίγουρα θα δείτε πολλές πρωτοβουλίες από την δική του μεριά.

 

Ζυγός

Πικάντικα λόγια και ιδιαίτερες προτάσεις έρχονται από τον άνθρωπο σας, που το μόνο που θέλει, είναι να ξεπεράσετε όλα τα παλιά και να σκεφτείτε τι θα κάνετε στο μεταξύ σας, από τον νέο μήνα… που κοντοζυγώνει.

Σκορπιός 

Κάποια σοβαρά προβλήματα που έχει το συντροφικό σας έτερο, είναι και η βασική αιτία, που τώρα εσείς οι δύο δεν μπορείτε να πάτε την σχέση σας, σε μια πιο σοβαρή και επίσημη δέσμευση.

 

Τοξότης 

Μετρήστε ανάποδα. Τώρα που θα βρεθείτε και πάλι με τον άνθρωπο που αγαπάτε, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι θέλει ο καθένας, και ποια θα είναι πρακτικά όλα τα επόμενα σας κοινά βήματα.

 

Αιγόκερως

Σιγουρευτείτε ότι το άτομο που αγαπάτε ή έχετε ερωτευτεί, δεν έχει και άλλα ανοιχτά μέτωπα με τα παρελθόν ή το παρόν του. Μη μένετε πια μόνο σε αυτά που σας λένε, ψάξτε και κάτω από την λαμπερή επιφάνεια.

 

Υδροχόος  

Οικονομικά ζητήματα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει τώρα θα τελειώσουν και οι περισσότεροι από εσάς θα βρουν την ευχέρεια ακόμη και να προχωρήσουν ακόμη και στην απόκτηση παιδιού.

Ιχθείς

Δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλά ακόμη, για να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που θέλετε. Έχει πιάσει όλα τα σχετικά ερωτικά σας σινιάλα και μέσα στην εβδομάδα, θα κινητοποιηθεί.