Οι κάρτες των Αγγέλων – Προβλέψεις Απριλίου

Μηνιαίες προβλέψεις:

Κριός   Ακούγοντας 

Ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο, καιρό τώρα τρέφει ρομαντικά συναισθήματα για εσάς. Από την καινούργια εβδομάδα 23/03, με έμμεσους τρόπους θα δεχτείτε προτάσεις, για έξοδο – ραντεβού. Προσοχή στις λεπτές ισορροπίες.

Ταύρος Η Πρόθεση 

Είστε γνώριμοι πια με το δύσκολο περιβάλλον του συντρόφου σας, αλλά αυτήν την φορά κάποια πράματα έχουν βγει έξω από τα όρια τους. Μιλήστε και θα δείτε ότι υπάρχει περιθώριο κατανόησης και λύσης αυτών που σας αποσυντονίζουν.

 

Δίδυμοι Η Θεραπεία

Δεν είστε και απόλυτα συνηθισμένοι σε μεγάλες σχέσεις. Τώρα αυτό το καινούργιο άτομο που έχει μπει στην ζωή σας, μπορεί να σας ανατρέψει αυτά που ξέρετε. Επίσης, μια σειρά από καλά οικονομικά νέα, θα σας κάνει να αναθαρρήσετε.

 

Καρκίνος Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Δεν θα πρέπει πια να δίνετε τόση πολλή σημασία σε άτομα που σχολιάζουν την προσωπική σας ζωή. Πιθανόν και να  υπάρχει μια ζήλια για την εξέλιξη σας. Από τα τέλη του μήνα του Κριού, μερικοί θα χρειαστεί και να κάνετε ένα μικρό ταξίδι.

Λέων Τα Νέα Ξεκινήματα 

Υπάρχουν κάποιες μικρές δυσκολίες, με τον άνθρωπο που θέλετε να κατακτήσετε, αλλά μάλλον είναι πιο πολύ μια στρατηγική του, για να δει μέχρι που μπορείτε να το φτάσετε. Εσείς συνεχίστε την επικοινωνιακή σας πολιορκία και θα δείτε το κάστρο να πέφτει.

 

Παρθένος Η Εισακουσθείσα προσευχή

Κάποια μαντάτα θα σας φέρει ο σύντροφος σας, για ένα ζήτημα που καιρό τώρα σας απασχολεί.  Προβλήματα που είχαν να κάνουν με το παρελθόν του ή οικονομικές εκκρεμότητες, μπορείτε τώρα να τα ξεχάσετε και μόνιμα.

 

Ζυγός Η Μελέτη

Δεν σας είναι και τόσο ευχάριστο, το γεγονός ότι ακόμη είστε σε διπλές καταστάσεις, και σε μια αδιέξοδη αναμονή για το που θα οδηγηθεί όλο αυτό. Μιλήστε άμεσα με τον άνθρωπο σας, και μην χάνεστε μόνο μέσα σε υποσχέσεις χωρίς αύριο.

 

Σκορπιός Η Φιλία

Δεν είστε και απόλυτα ευχαριστημένοι, από τις δράσεις και τα αποτελέσματα που έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας, και πιθανόν και να πρέπει τώρα να μιλήσετε πιο ανοιχτά. Επίσης, μην αφήνετε σε δεύτερη μοίρα την εργασία και την φιλική σας παρέα!

 

Τοξότης Η Συγχώρεση

Υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός, στην σχέση σας καθώς τώρα αυτό που πρέπει να αποφασισθεί, έχει να κάνει με το παρελθόν και το όποιο παράλληλο παρόν τώρα φέρνει κολλήματα. Δεν είστε εσείς τα ζώδια που θα αντέξουν τέτοιου είδους καταστάσεις για πολύ ακόμη.

 

Αιγόκερως Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

 Έχετε δοκιμάσει όλους τους πιθανούς τρόπους, για να φέρετε και πάλι κοντά σας τον άνθρωπο που ακόμη αγαπάτε, ασχέτως των άσχημων γεγονότων, που έχουν λάβει χώρα στο μεταξύ σας. Το ιδανικό για αυτήν την εποχή, είναι να αφήστε τον χρόνο, να κλείσει τις πληγές.

 

Υδροχόος Η Νέα Αγάπη

Δεν θα μείνετε εσείς για πολύ ακόμη διάστημα μόνοι σας. Το σύμπαν σας υποστηρίζει και πιθανόν ένα φιλικό σας πρόσωπο, να κάνει την κίνηση του, και να σας αποκαλύψει τα συναισθήματα του. Μπορεί ήδη να το ξέρετε αυτό… αλλά δεν έχετε και τίποτα να χάσετε.

 

Ιχθείς  Τα Παιδιά

Πολλά τα οικογενειακά προβλήματα που τρέχουν αυτήν την εποχή, και μάλλον το συντροφικό σας έτερο, δεν μπορεί να τις διαχειριστεί σοφά. Σε ότι μπορείτε, με μέτρο και λογική να συμβουλέψετε απλά κάντε το και θα δείτε … θετικές εξελίξεις.