Ερωτική Αστρολογία – Προβλέψεις για τον μήνα Απρίλιο

Για όλα τα ζώδια:

 

Κριός

Από όλους αυτούς, που έχετε μέσα και γύρω από τους φιλικούς – κοινωνικούς σας κύκλους, έχετε ξεχωρίσει κάποια προσωπικότητα που δείχνει με έναν πιο διακριτικό τρόπο, να σας φλερτάρει. Οι μέρες προσεχώς έχουν εκπλήξεις.

Ταύρος

Μπορεί κάποιες στιγμές να αισθάνεστε, ότι η επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει, να μην είναι και ιδεατή, αλλά αν δείξετε την διπλωματική σας συμπεριφορά, όλα θα έρθουν και πάλι σε μια ιδεατή κατάσταση με το ταίρι σας.

 

Δίδυμοι

Από σήμερα και  μέχρι τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, θα έχετε μια καλή είδηση ή και επικοινωνία, από το πρόσωπο που θέλετε. Τώρα είναι στο δικός σας το χέρι, να διαχειριστείτε καταστάσεις έτσι ώστε ο έρωτας να ανθίσει και πάλι.

 

Καρκίνος

Θα πρέπει να δώσετε χρόνο και χώρο, στον εαυτό σας, για να αποφορτιστεί από όλα αυτά, που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στην ερωτική σας ζωή. Να είστε σίγουροι, ότι ο Απρίλιος έχει σημαντικές εκπλήξεις για εσάς.

 

Λέων

Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, με όλα αυτά που έχετε μπλέξει σε εργασία και κοινωνικές υποχρεώσεις. Τώρα που θα πάτε με τον άνθρωπο σας σε πιο επίσημα βήματα, φροντίστε να οργανώσετε και τα πλάνα σας, για την επόμενη σεζόν.         

 

Παρθένος

Αν περιμένετε, μόνο από τους άλλους να δράσουν…μάλλον χάνετε τον χρόνο σας. Με τόσες όψεις της Αφροδίτης, προς τον οίκο σας εσείς θα καταφέρετε να δώσετε το στίγμα σας εκεί που θέλετε. Οι εξελίξεις θα σας εκπλήξουν σίγουρα.

Ζυγός

Συμβαίνουν πολλά μέσα στην καθημερινότητα σας και μάλλον θα χρειαστεί, από τώρα να ζητήσετε την κατανόηση του ανθρώπου σας. Σίγουρα φροντίστε σε δεύτερο στάδιο, να τον αποζημιώσετε μέσα από αισθήματα και αναψυχή!

 

Σκορπιός

Την συνολική σας προσπάθεια και προσφορά αγάπης και παρουσίας, θέλει να σας επιστρέψει το συντροφικό σας έτερο, και το μόνο καλό είναι ότι…πια δεν έχετε μεταξύ σας καταστάσεις και προβλήματα από το παρελθόν σας.

 

Τοξότης

Κάποιες φορές πραγματικά, ξεχνάτε τι έχετε περάσει στο παρελθόν σας με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, και δεν διστάζετε να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία. Το πιο πιθανόν είναι, μόλις χαλαρώσει να σας συμπεριφερθεί με τον ίδιο τρόπο. 

 

Αιγόκερως

Ότι και να έχει γίνει στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε και πάλι να την φέρετε σε μια ισορροπία. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε τις ευκαιρίες που ζητάτε, για διάλογο και συνάντηση.

 

Υδροχόος

Η τάση σας είναι να φύγετε από καταστάσεις αισθηματικού περιεχομένου που θέλουν, να σας δεσμεύσουν σε δρόμους που δεν σας ενδιαφέρουν. Επί του παρόντος αποφύγετε να μιλήσετε για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν σας.

Ιχθείς

Θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο σε άτομα, που σας έχουν δείξει τον θετικό τους χαρακτήρα.  Είτε είναι φίλοι, είτε έχει αυτό να κάνει με  τα αισθηματικά σας, σίγουρα φροντίστε να είστε πιο αυστηροί, και να μην παρεκκλίνετε των απαιτήσεων σας.