ΤΑΡΩ – Ερωτικές προβλέψεις Παρασκευή 03/04/20

Για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Μην αναζητάτε άτομα και λύσεις, εκεί που σας έχουν δείξει τις κλειστές πόρτες! Το σύμπαν σας προστατεύει, και από την νέα εβδομάδα, σας φέρνει κάποιες οικονομικές εκπλήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Ξέρετε ότι το ταίρι σας, είναι σε μια δύσκολη θέση αυτό το χρονικό διάστημα, και θα πρέπει να το υποστηρίξετε. Από την εποχή του ζωδίου σας θα είστε πολύ καλύτερα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αυτές τις ημέρες θα πέσουν στο μονοπάτι σας, κάποιες παραπάνω πληροφορίες και όχι μόνο, για το πρόσωπο που σας αφορά. Μην κάνετε όμως ακόμη κάποια κίνηση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αισθητή βελτίωση θα δείτε στις συμπεριφορές του συντρόφου σας, που θέλει πια αυτή η σχέση που έχει περάσει από πολλές δυσκολίες, να βρεί την μόνιμη της ισορροπία.

 

ΛΕΩΝ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Πορεύεστε οι περισσότεροι μόνοι σας, και αυτό έχει να κάνει με την ρουτίνα που έχει περιέλθει στην ζωή σας, γύρω από την εργασία και τις λοιπές σας υποχρεώσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Συγκρατήστε νεύρα και έντονα συναισθήματα. Καταλαβαίνετε και εσείς ότι τα πράματα με τον άνθρωπο σας, είναι δύσκολα και θα πρέπει και οι δύο να κατεβάσετε τους τόνους.

ΖΥΓΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μια νέα σχέση ξεκινάει και σας δίνει πολλά συναισθήματα, που είχατε πραγματικά καιρό να ζήσετε. Είστε σε καλή φάση ζωής και στα επαγγελματικά – οικονομικά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Κάποιος που καιρό τώρα έχει βαθιά ερωτικά συναισθήματα για εσάς, θέλει να σας μιλήσει. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα 06/04, σίγουρα θα σας γίνουν αποκαλύψεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Κάποιες στιγμές χάνετε την ισορροπία του λόγου και των δράσεων σας. Τώρα που υπάρχει ανάγκη για συζήτηση και λύσεις μέσα στην σχέση σας, κάντε το με την ωριμότητα που σας διακρίνει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Αυτός που σας αγαπάει, άσχετα αν στο τώρα δεν είναι κοντά σας… μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα σας αναζητήσει με προτάσεις ανατρεπτικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι καινούργιες γνωριμίες που τρέχουν μέσα στην ζωή σας, θα είναι και αυτές που θα σας ανεβάσουν την διάθεση.  Οι έρωτες του Απιλίου… θα ξεσηκώσουν την καρδιά σας.

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Με όλα αυτά που έχετε περάσει, σίγουρα δεν μπορείτε εύκολα πια να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Πάντως αξίζει να έχετε τα αισθητήρια σας σε πλήρη εγρήγορση.